Bata Industrials lanceert de eerste modellen van de nieuwe FORWARD veiligheidsschoenen in maart. De lichtgewicht FORWARD collectie biedt een onvergetelijk comfort en de beste ondersteuning door gebruik van de laatste technologieën.

Bata Industrials lanceert revolutionaire FORWARD veiligheidsschoenen

De eerste vier modellen zijn in maart geïntroduceerd. Deze modellen van duurzaam leer zijn verkrijgbaar in een hoog en laag model en met en zonder kruipneus. De sportieve FORWARD modellen van ademend mesh en KPU worden later op de markt gebracht. Daarnaast komen er ook nog modellen met OutDry® waterdichte voering en modellen uitgevoerd in microfibre materialen.

FORWARD veiligheidsschoenen zijn uitgerust met de Walkline® Evo technologie waardoor de drager minder snel moe wordt, meer comfort ervaart en minder last heeft van blessures.

De nieuwe ‘Flex Grip’ technologie geeft de zool de beste grip en het gewenste aanpassingsvermogen. Hiermee overschrijdt de veiligheidsschoen de antislip SRC-certificering. De PU-PU loopzool met de nieuwe ‘beam en pillar’ technologie ondersteunt de boog van de voet bij het staan en lopen. Onafhankelijk onderzoek en draagproeven tonen aan dat de voet stabieler is en de middenvoetsbeentjes minder en gelijkmatiger belast worden.

Het hoogwaardige voetbed geeft de drager comfort en goede steun doordat belangrijke zones als de hiel en de bal van de voet ondersteund worden, door Bata Industrials het WoW effect genoemd. Onderzoek en uitgebreide draagproeven tonen dit unaniem aan. De ‘Odor Control’ voering houdt de voeten de hele dag fris.

FORWARD veiligheidsschoenen zijn ontworpen en worden geproduceerd in de fabriek in het Noord-Brabantse Best, volgens de hoogste standaarden, met gebruik van de nieuwste technologie en gebaseerd op uitgebreid onderzoek en feedback van gebruikers. FORWARD is verkrijgbaar via Intersafe.

Meer weten?

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.