Het aanmeten van gehoorbescherming gebeurt normaal gesproken op uw locatie. Lukt dit niet, dan kan die persoon als alternatief oorafdrukken laten maken in een van de aangesloten audiciens van het servicenetwerk.

Gebruik de vernieuwde servicepunten pagina

Makkelijk zoeken via vernieuwde website

Op de vernieuwde website van Intersafe vindt u snel en eenvoudig de audicien bij u in de buurt. Ga naar servicepunten. Vul uw plaats of postcode in en selecteer bij ‘Alle expertises’, Audicien.

Waarom moet ik mijn otoplastieken na 4 jaar vervangen?

Naarmate mensen ouder worden veranderd de gehoorgang, waardoor de otoplastieken niet meer aansluiten op de gehoorgang en er een ‘lek’ kan ontstaan. De demping is dan niet meer optimaal. Als u niet tijdig uw otoplastieken vervangt, bestaat alsnog het risico op gehoorbeschadiging. Om te zorgen voor een continue bescherming van het gehoor, adviseren wij de vervanging van de otoplastieken na vier jaar.

Maak een afspraak

Om u goed en veilig van dienst te kunnen zijn, is het noodzakelijk een afspraak in te plannen vóór uw bezoek aan de opticien, audicien en/of orthopeed.

Meer informatie?

Indien u geen geschikte locatie heeft gevonden of advies wenst voor betere ondersteuning bij het aanmeten van gehoorbescherming, kunt u contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak via: T +31 (0)162 37 25 25 of neem contact op met ons via het contactformulier.