Per 1 juni 2014 wordt Intersafe Abrium SA, Intersafe France SAS. Hiermee laten wij nog beter zien dat Intersafe de Europese marktleider is op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Voortaan: Intersafe France SAS in een nieuw kantoor

Alle medewerkers van Intersafe France zijn er trots op dat zij de hoogste kwaliteit en service kunnen blijven aanbieden onder deze nieuwe naam. Om deze vernieuwde inspiratie ook in het dagelijks werk tot zijn recht te laten komen, verhuist ook het kantoor in Roisy, Frankrijk, naar een nieuwe locatie.

Per 1 Juni 2014 is het nieuwe adres van Intersafe France:
ZI Paris Nord II – Bât. Le Tropical – 18, place des Nymphéas
CS 59398 Villepinte – 95943 Roissy CDG Cedex
www.intersafe.fr

Het telefoon- en faxnummer blijven ongewijzigd:
T: +33 (0)1 48 17 92 00
F: +33 (0)1 48 17 92 02
E: infomail@intersafe.fr

Onze missie is meer dan ooit: Toegewijd onze klanten voorzien van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren op het werk.

Over Intersafe
Intersafe is toonaangevend Europees leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op de werkplek, met haar thuisbasis in Nederland, België en Frankrijk. Intersafe combineert een uitgebreid producten- en dienstenpakket met een klantgerichte service en kennis van veiligheid en veiligheidsproducten. Intersafe kan in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business en distributiestrategie van (internationale) klanten. Intersafe draagt bij aan innovatieve oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van uw medewerkers op een hoger niveau brengen. Daarmee is Intersafe dé gesprekspartner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.