In situaties waar risico’s niet volledig te elimineren zijn, is het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) essentieel om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers veilig hun werkzaamheden uitvoeren. Het aanbieden van PBM is het begin, maar hoe zorg je ervoor dat de PBM tijdig onderhouden en vervangen worden? Intersafe heeft hiervoor dé oplossing in het platform de Employee Safety Manager. Dit online bestel- en registratiesysteem is onlangs vernieuwd om nog eenvoudiger het PBM-gebruik van jouw medewerkers te registreren en beheren.

Waarom is het platform vernieuwd?

Dit nieuwe platform heeft een technische upgrade gehad en is daarmee klaar voor de toekomst zodat nieuwe functionaliteiten ontwikkeld kunnen worden.
Deze nieuwe versie biedt nu al:

  • Een duidelijker overzicht in een vernieuwd dashboard.
  • Een aangepaste manier van bestellen, waarbij je eenvoudig door alle stappen van het bestelproces wordt geleid.
  • En een betere zoekfunctie.

Met de vernieuwde Employee Safety Manager kan het gehele bestel- en registratieproces rondom veiligheidsbrillen en beeldschermbrillen op sterkte, gehoorbescherming op maat en PBM-pakketten beheerd worden op één gezamenlijk platform.

Bezoek het ESM platform

Voordelen van de Employee Safety Manager

  • Stijging individuele veiligheid van jouw medewerkers, voorkomen van ongevallen en beperken van ziekteverzuim.
  • Alle PBM die jouw medewerkers gebruiken voldoen aan de geldende wetten en regels en aan de persoonlijke eisen van jouw organisatie.
  • Kostenbesparing door vermindering van het onnodig bestellen van PBM.
  • Meer inzicht in de aanschaf en vervanging van PBM op individueel niveau.

Voor meer informatie over en het gebruik van de Employee Safety Manager bij jouw organisatie, neem contact op met je Customer Service medewerker via
📧 info@intersafe.eu of 📞 +31 (0)78 618 14 00.