Onze missie luidt: “Toegewijd onze klanten voorzien van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren op het werk.” Natuurlijk geldt dan ook dat Intersafe als werkgever haar medewerkers toegewijd wil voorzien van onze oplossingen om voortdurend de veiligheid en het welzijn op het werk te verbeteren.

Verhuizing Intersafe

Vorig jaar is ons kantoor in Frankrijk daarom verhuisd naar een veiligere en gezondere kantooromgeving. Dit jaar maakt ook het kantoor van Intersafe in Dordrecht die stap. Deze zomer verhuizen wij naar Wilgenbos 2, een mooie locatie aan het water in Dordrecht, aan de oude Maas naast de markante spoorbrug. Deze locatie draagt bij aan ons MVO-beleid, omdat het veel energiezuiniger is dan de huidige locatie.

Zo komen wij in een werkomgeving waar collega’s en afdelingen efficiënt met elkaar werken en communiceren, zodat wij de hoogste kwaliteit en service kunnen blijven bieden. De nieuwe locatie is een mooi visitekaartje voor ons. Wij blijven goed bereikbaar in Dordrecht na de verhuizing met tegenover de ingang een publiek parkeerterrein, die toegankelijk is voor onze gasten. Bovendien is de locatie ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar, er is een bushalte voor de deur en het centraal station van Dordrecht ligt op een paar minuten loopafstand, wat ook goed past binnen ons MVO-beleid.

Zodra de definitieve datum van de verhuizing bekend is, publiceren wij deze via diverse media. Onze telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd net als het postadres.
Nieuwsgierig geworden? Houd onze website in de gaten.

Meer weten?
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.