Inspiratie voor het National Safety at Work Event

Dit najaar vond de A+A, één van de grootste internationale beurzen op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer, weer plaats in Düsseldorf. Een flink aantal van onze leveranciers was vertegenwoordigd met een stand. Daar hebben zij alvast een voorproefje gegeven van de ontwikkelingen en innovaties waar zij aan werken.

Veiligheidsnieuws nr. 4 2017

De A+A inspireert ons in de voorbereiding voor h.t Nederlandse evenement op het gebied van veilig werken; het National Safety at Work Event (NSWE) in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam op 15 maart 2018.

Welke trends herkennen wij, wat zijn goede ervaringen van beursbezoekers en standhouders? Wat moet absoluut anders? Wat levert een bezoek op en welk resultaat heb je als standhouder? Ik heb veel mensen vragen gesteld en interessante discussies gevoerd, waarmee ik goede idee.n heb opgedaan in de voorbereiding van het NSWE.

Het NSWE is een evenement waarop seminars en leveranciersmarkt elkaar versterken. Ben je ge.nteresseerd in een bepaald onderwerp, dan vind je op het NSWE het antwoord, zowel op inhoud als in producten en diensten. Bovendien is het NSWE interessant vanuit verschillende invalshoeken. Of je nu als inkoper geïnteresseerd bent in de Return On Investment (ROI) van bepaalde oplossingen, of dat je als magazijnmanager een integraal systeem zoekt voor het beheer en de uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) of als HR manager de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers wilt vergroten, alles komt aan bod op het NSWE.

Dit Veiligheidsnieuws geeft u alvast een greep uit de mogelijkheden.