De accu opladen voor het hoogseizoen
De zomerperiode ligt inmiddels achter ons en de drukste tijd van het jaar is weer aangebroken. Er hing deze zomer iets in de lucht; een nieuw optimisme. Langzaam durven we te geloven dat de 7 magere jaren teneinde zijn. De inkoopbarometer geeft al maanden groei aan, het CBS meldt betere cijfers dan voorspeld. Het consumentenvertrouwen keert terug, huizen worden weer sneller verkocht. Bedrijven hebben het minder over onkosten en meer over investeren; investeren in de veiligheid van hun mensen.

Veiligheidsnieuws nr. 3 2015

Dat gevoel van energie voel je ook in het nieuwe kantoorpand van Intersafe aan de Wilgenbos. Na een grondige verbouwing, konden wij een lichte en transparante werkomgeving betrekken, met aan de voorzijde het stadscentrum en aan de achterzijde de drukst bevaren binnenvaartroute van Europa.

Dynamiek in een omgeving die structuur biedt. Cultuur wordt de komende jaren een steeds belangrijker onderdeel van het veilig en gezond werken. Roger van Meer neemt afscheid als General Manager van Intersafe in Nederland om zijn kennis en ervaring breder in te zetten om organisaties te helpen een klimaat te creëren, waaruit een cultuur kan ontstaan die tot  veilig gedrag leidt vanuit het National Safety at Work Platform (NSWP). Volgende editie neemt hij u mee in zijn reis van 15 jaar Intersafe naar zijn ambities en doelstellingen om het veiligheidsbewustzijn te versterken.

In deze editie leest u artikelen over hoe Intersafe het stimuleren van deze cultuurverandering aanpakt voor haar klanten. Zo ziet u één van onze waarden, Innovatie, terug bij de nieuwe Food overall van Reym en leest u over de innovaties in industriële hoofdbescherming. Vanaf oktober dit jaar kunt u nog veel meer nieuwe producten van ons verwachten, onder meer naar aanleiding van de introducties op de A+A in Düsseldorf.

Wij wensen u veel leesplezier.