Een goed en vooral veilig 2013!

Als dit nummer op uw bureau belandt zit het jaar er bijna op. Een jaar vol van veranderingen; misschien heeft u uw bureau inmiddels verruild voor een flex-plek en ligt dit nummer in uw postbakje. Een poging om het nieuwe werken te introduceren binnen uw organisatie en/of een mooie manier om te bezuinigen op het aantal werkplekken. Een goed voorbeeld hoe je als bedrijf met minder geld op innovatieve wijze kunt bezuinigen.

Veiligheidsnieuws nr. 3 2012

De nieuwe werkplekken zijn vaak van een hoger niveau en bieden meer afwisseling in het kantoorpand. Op vergelijkbare wijze proberen wij uw medewerkers veiliger te laten werken zonder uiteindelijk meer geld uit te geven. Als “one-stop-shop” voor veilig en gezond werken, helpen we onze klanten bij het voorkomen van verzuim. De complete jaaruitgaven van een pbm-pakket staat gelijk aan de onkosten van één à twee dagen verzuim. “Voorkomen is zeker in deze tijd goedkoper dan genezen.” Steeds meer toonaangevende klanten vragen ons op zoek te gaan naar innovatieve manieren om de onkosten te beperken in plaats van verder te besparen op veiligheid. Op het niveau van: producten, assortiment, procesinrichting, bestelsysteem, beheer & uitgifte, training & onderhoud, en andere mogelijkheden uit het complete veiligheidsconcept van Intersafe.

Ook in dit nummer volop voorbeelden van nieuwe mogelijkheden, innovatieve producten en klantencases. Wij stellen u graag voor aan de nieuwe CEO van Intersafe Holding, die graag persoonlijk kennis met u maakt tijdens één van de evenementen in 2013. In het komende jaar zullen we meer investeren om elkaar te ontmoeten en samen met u te werken aan het verder verbeteren van de veiligheid van uw mensen op de werkvloer.

Ik wens u namens het team prettige feestdagen en een goede start in het nieuwe jaar.

Ik wens u veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,

Roger van Meer
Commercieel Directeur