Integrale oplossingen
U staat nooit stil. En wij dus ook niet. Ook vanuit Corporate Marketing gaan wij graag de dialoog aan met stakeholders binnen en buiten de organisatie. Onze missie, visie en waardepropositie zijn gedefinieerd, maar de invulling ervan ontwikkelt zich continu.

Een reis die we als Intersafe samen met onze klanten en onze leveranciers maken. Een reis die zich aanpast dáár waar zich verandering voordoet. Veranderingen in de markt, zoals productinnovaties, de nieuwe pbm Richtlijn en de ontwikkelende wensen en behoeften van u. Wij faciliteren onze interne stakeholders om u deze integrale aanpak te bieden. Met verschillende tools helpen wij u, uw behoefte inzichtelijk te maken en we gaan het gesprek aan hoe wij u kunnen ontzorgen, zodat uw organisatie zich op haar core business kan richten in een veilige werkomgeving. Het mooie is, dat door het ontwikkelen van deze tools je weer nadenkt over de kern van je organisatie. ‘Wat hebben onze klanten nodig? Waar sta je voor, wie ben je, wat voeg je toe? Wat maakt dat je elke dag je weer aan de slag gaat, samen met je collega’s doelen opstelt en naar continue verbetering streeft om daarmee onze missie en visie waar te maken?’

Begin dit kwartaal was Ludy Engwegen van Reym aanwezig bij ons verkoopoverleg. Hij heeft een presentatie verzorgd over zijn visie op ons verhaal. Hij heeft verteld hoe hij onze missie, visie en aanpak spiegelt aan hun visie en missie. Een bevlogen verhaal dat velen raakte. Hij eindigdemet de uitdagende en meest belangrijke vraag aan het publiek: ‘Wat zijn jouw dromen? Hoe kan jij een bijdrage leveren aan het realiseren van de dromen van jouw klanten?’ Met andere woorden, ken de dromen van je klant en hoe kunnen wij de klant helpen bij het realiseren van zijn dromen? Graag komen wij met u tot deze kern, zo kunnen we op een professionele manier samenwerken. Daarmee kun je veilig werken en geef je mensen een veilig gevoel.

Laat u in deze editie informeren over de ontwikkelingen en mogelijkheden om invulling te geven aan uw veiligheidsvraagstuk. Of u nu bij een grote internationale speler werkt, regionaal opereert of als eenmanszaak bijdraagt, graag gaan wij met u in gesprek.