Voor u de speciale ‘National Safety at Work-editie’ van het Veiligheidsnieuws. Met trots presenteren wij u het programmaboekje van Nederlands meest gerenommeerde evenement op het gebied van Veilig en Gezond werken.

Samen met meer dan 50 partners heten wij u donderdag 15 maart aanstaande vanaf 8.00 uur van harte welkom in Rotterdam. De Van Nelle Fabriek is die dag omgetoverd tot dé plek waar u antwoord vindt op uw veiligheidsvraagstukken. Wordt u verrast door innovatieve producten en oplossingen en kunt u zich laten inspireren door topsprekers op het door u gekozen expertise gebied.

Nog niet kunnen kiezen?
Naast het uitneembare programmaboekje met plattegrond in het midden van dit magazine, leest u in deze speciale editie van het Veiligheidsnieuws meer over de uitwerking van de thema’s en de verschillende sprekers- en workshopsessies. U ontvangt een voorproefje van de partners en leest over de oplossingen die wij als Intersafe voor u daaraan kunnen toevoegen. Zoals het voorkomen van oog- en nekklachten met goede computerbrillen met ‘blue filter’ en over het zorgen dat adembescherming ook veilig wordt gedragen. Oftewel de Face Fittesten, die u ook terug vindt op het evenement.

Voor nu wens ik u veel leesplezier en tot de 15e!