FRISSE LOOK & FEEL
​Afgelopen jaar heeft u kennis gemaakt met onze aanpak onder de naam “Integral Safety & Health Circle”. Met behulp van dit concept kunnen wij inspelen op uw exacte behoefte. Het gaat niet alleen om innovatieve producten, maar ook om het traject ervóór en erna. Een integrale aanpak waarmee wij u kunnen ontzorgen.

Veiligheidsnieuws nr. 1 2017

Na de introductie van de Safety Circle zijn diverse uitingen vernieuwd, nu is het tijd voor het Veiligheidsnieuws. De dubbele grijze lijnen bovenaan de pagina staan voor de beschermende cirkels rondom het individu, zoals in ons logo. Daarnaast is het magazine speelser opgemaakt, waarmee we de dynamiek die speelt in de verschillende artikelen, weergeven. 

Elk artikel heeft één extra kleur die gelijk is aan de kleur uit de cirkel waar de kern van het artikel om draait. Dit is herkenbaar aan de gekleurde bol bovenaan. Zo refereert groen aan onderzoek. Dit vindt u terug bij het interview met Akzo Nobel en 3M om tot de juiste adembeschermingsmiddelen te komen. De rode bol staat voor onderhoud en keuring. Daarom wordt bij Face Fittesten uitgelegd hoe adembescherming onderhouden moet worden en hoe u zorgt dat het goed aansluit op het gezicht.

Waar voorheen donkergroen de basiskleur was, is nu donkerblauw de rustgevende themakleur. Blauw staat voor dezelfde waarden als de mensen van Intersafe; openheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid. U vindt in het Veiligheidsnieuws informatie en verschillende voorbeeldcases vanuit elke invalshoek, gerelateerd aan de stappen uit de ‘Safety Circle’ zodat u de informatie kunt gebruiken voor uw eigen situatie.

Met dit magazine brengen wij het nieuws en vragen wij om interactie. Het magazine is nu visueler ingericht en elk onderdeel eindigt met de contactgegevens. Veel leesplezier, daarna horen wij graag uw verhaal.