Bewustwording brengt nieuwe ideeën
Wat een prachtig jaar is het weer! Vanaf de eerste dag zijn we volop aan de slag. Een grote groep collega’s binnen Intersafe is continu in ontwikkeling, bezig met nieuwe trajecten en innovaties. Het is bijzonder motiverend om te zien waar alle ideeën vandaan komen. Zowel van de collega’s die bij u aan tafel zitten, evenementen bezoeken en met producenten in gesprek zijn, die online en via netwerken komen met trends en ontwikkelingen. Onze organisatie bruist van de innovaties.

Veiligheidsnieuws nr. 1 2016

In deze editie leest u over de introductie van nieuwe producten, zoals het Infra-line® koelvest en de barrier voor besloten ruimtes. Daarnaast betrekken  wij de gehele keten voor de ontwikkeling van circulaire kleding. Ook helpen wij u graag met het ontzorgen op het gebied van veiligheidsbrillen. In deze editie leest u hoe Stork met de ‘Employee Safety Manager’ haar bestelproces heeft geoptimaliseerd en nu eenvoudig kan zorgen dat zij voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van het verstrekken van veiligheidsbrillen aan medewerkers.

Bent u al benaderd om uw medewerkers nieuwe otoplastieken aan te laten meten wanneer deze verlopen zijn? U kunt kiezen tussen een afspraak bij de audicien of het aanmeten op uw eigen locatie. Weet u zeker dat u de juiste otoplastieken aanbiedt? Of is een blootstellingsmeting geen overbodige luxe na zoveel jaar? Dat is het mooie van de Intersafe-collega’s. Het gaat hen niet om de producten zelf. Zij zorgen dat u zich op uw ‘core business’ kunt richten. Als de otoplastieken zijn aangemeten, zorg dan dat ze ook gedragen worden. U kunt kiezen uit toolboxen, bewustwordingsprogramma’s en e-learning modules, graag helpen wij u met een integrale benadering voor uw situatie.

U leest in deze editie van het Veiligheidsnieuws ook over de uitspraak die onlangs door het gerechtshof in Den Bosch is gedaan in de zogenaamde ‘handschoenenzaak’. Het is aan ons u daarover te informeren en deze informatie in gesprek met u om te zetten in een totaaloplossing op maat.

Het doet mij een plezier u deze editie aan te bieden en ik wens u veel leesplezier.

Ciska van der Garde