Niks te “Ja maar….”

De afgelopen periode hebben wij onze bedrijfsvoering intern gericht op ‘compliance’. Compliance betekent; voldoen aan wet- en regelgeving, waarbij wij onder andere actief aan de slag zijn gegaan met het zorg dragen dat de producten die u geleverd krijgt ‘compliant’ zijn.

Veiligheidsnieuws nr. 1 2015

In de komende edities van het Veiligheidsnieuws informeren wij u uitgebreid over onze ervaringen op het gebied van ‘compliance’ en wat de voordelen daarvan zijn voor u. Nu wij “in control” zijn op het gebied van compliance kunnen we doorschakelen naar de volgende versnelling. Meer tijd investeren in de samenwerking met onze klanten. Niks te “ja maar..” een nieuw jaar waarin we proberen u nog beter te ondersteunen, om uw medewerkers veilig en gezond te laten werken. In deze editie leest u al meer over de nieuwe internationale norm voor veiligheid en gezondheid op het werk.
De komende periode richten wij ons op de markt, op u. Recentelijk zijn we met nieuwe productlijnen gestart, zoals de Infra-line en hebben we nieuwe diensten en services rondom ons productassortiment geïnitieerd. Hoogste tijd om dit nieuws met u te delen. Sinds 2005 gebruiken wij de Protal kubus in de vorm van een Rubik’s Cube als metafoor om uit te leggen wat Intersafe u te bieden heeft aan toegevoegde waarde. Het aantal nieuwe services zal de komende periode dusdanig toenemen dat we ze niet meer overzichtelijk kwijt kunnen in de kubus; tijd voor een nieuw beeld. In dit nummer meer uitleg over de “Integral Safety & Health Circle” en diverse nieuwe diensten.
Zo valt het kalibreren van gasdetectiemeters binnen het rode gedeelte van de Veiligheidscirkel ‘instructie, keuring en onderhoud’ en ondersteunen wij u graag met ‘cultuur en gedrag’ voor het versterken van het veiligheidsbewustzijn van u en uw medewerkers, zoals u terugleest in het Vitaliteitsprogramma van Reym.

Tot slot nodig ik u graag via deze weg alvast persoonlijk uit voor het National Safety at Work Event (NSWE) op 16 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Na het lezen van dit Veiligheidsnieuws nr. 1 2015 is dit is dé locatie waar u moet zijn om kennis te maken met deze innovaties. Ga naar www.NSWE.nl om u in te schrijven.

Veel leesplezier,
Roger van Meer