Van moeten naar willen
We zijn weer begonnen aan een nieuw jaar; heerlijk. Na een mooi laatste kwartaal in 2013 en een welverdiende vakantie, zijn we begonnen met een leeg vel maar vol energie. Het nieuwe jaar voelt als een mooi jaar vol kansen om het verschil te gaan maken. Bedrijven zijn kritisch en willen waar voor hun geld, maar hebben ervaren dat goedkoop duurkoop is.

Veiligheidsnieuws nr. 1 2014

De ideale omstandigheden voor een leverancier die de veiligheid van uw medewerkers centraal stelt. Voor organisaties die veiligheid willen voor hun medewerkers, niet omdat het moet. Organisaties wiens maatschappelijke betrokkenheid niet stopt bij de ‘Planet’ maar begint bij ‘People’. Bedrijven die zich realiseren dat het onderscheidend vermogen, ten opzichte van hun concurrenten, hun werknemers zijn. Om Profit te kunnen blijven maken, moeten ze hun mensen niet koesteren, maar willen ze hun mensen koesteren. Het zorgen voor hun werknemers wordt niet als onkostenpost gezien maar als investering.
Intersafe ziet zich door deze bedrijven uitgedaagd om mee te denken over veilige en gezonde werkomstandigheden. Collega’s die veilig gedrag laten zien vanuit hun gevoel in plaats vanuit angst. In deze editie staan nieuwe producten en informerende artikelen om u van dienst te zijn.

Veel leesplezier.

Roger van Meer
General Manager