Inhoud geven aan de belofte van toegevoegde waarde

“Successen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst”. Wat we wel kunnen doen is leren van de lessen uit het verleden. Het is niet de eerste keer dat de economie in een achtbaan lijkt te zijn veranderd. De drie universele lessen uit het verleden zijn: let op de kosten, focus je op je kernactiviteiten en lever 100% kwaliteit.

Veiligheidsnieuws nr. 1 2012

Met deze lessen in het achterhoofd, bepalen we de laatste jaren onze doelstellingen en budgetten. Door onze start-ups te luiten in Polen, Duitsland en de UK hebben we fors gesneden in onze kosten en de focus teruggebracht naar Nederland, België en Frankrijk. In deze landen is de leverbetrouwbaarheid van voorraadartikelen weer teruggebracht naar meer dan 95% en het aantal creditnota’s naar minder dan 2%.

“Klantenservice is geen afdeling maar een mentaliteit”. En mentaliteit staat weer in goud boven de deur. Het laatste klanttevredenheidsonderzoek gaf aan dat men van Intersafe als specialist nog meer aandacht verwacht. Daarom hebben we het team verstevigd met nieuwe, ervaren Account Managers die klanten verder moeten ontzorgen op het gebied van veilig & gezond werken, focus op onze kernactiviteit en kwaliteit. Continue proberen om inhoud te geven aan de belofte van toegevoegde waarde.

In dit nummer informeert Intersafe u onder andere over de samenwerking met Livit Orthopedie en het gebruik van kleding met een hoge zichtbaarheid. Veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving en veel nieuwe producten.
Ik wens u veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,
Roger van Meer
Commercieel Directeur