Op locatie aanmeten van otoplastieken

Met een aangepast en betrouwbaar aanmeetprotocol kan onze partner Elacin het aanmeten van op maat gemaakte otoplastieken vanaf 3 maart weer gecontroleerd uitvoeren, waarbij zij de veiligheid van u, uw medewerkers en de Elacin Service Technicians kunnen waarborgen.

Vanaf 3 maart 2021 treft u hen dan ook weer aan op locatie voor het nemen van oorafdrukken. Door de toenemende aanvragen adviseren wij u om uw afspraak tijdig in te plannen.

Belangrijk om te weten

Elacin heeft haar procedures aangepast conform de maatregelen vanuit het RIVM en de richtlijnen vanuit de Nederlandse Vereniging van Audiciensbedrijven (NVAB).

Zoals u van ons en Elacin gewend bent, worden oorafdrukken altijd genomen door een getrainde en gecertificeerde Elacin Service Technician. We volgen hierbij de voorschriften zo goed als mogelijk op.

  • We houden een veilige afstand van 1,5 meter.
  • We dragen persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een gezichtsmasker, mondkapje, veiligheidsbril of gelaatsscherm en handschoenen.
  • We werken volgens een aangepast hygiënebeleid.
  • We komen alleen op locatie als we in goede gezondheid verkeren.

Lees de uitgebreide checklist ter voorbereiding op uw afspraak.

Neem contact op met uw Intersafe contactpersoon om direct een afspraak in te plannen:
T +31 (0)78 618 14 00 of E: info@intersafe.eu

Voor de aangesloten servicepunten geldt dat deze alleen op afspraak bezocht kunnen worden. U kunt dit persoonlijk afstemmen met het betreffende filiaal.