De uvex Astrospec staat al meer dan 20 jaar hoog in het vaandel vanwege zijn functionaliteit. Een nieuw, modern design van deze beproefde klassieker wordt nu op de markt gebracht. De combinatie van functionaliteit met een verhoogd draagcomfort dankzij de dual-component-technologie maakt deze bril een uniek nieuw product. Zachte oorstukken zorgen voor een veilige en drukvrije pasvorm, zelfs bij het dragen voor langere perioden. De grote panoramische polycarbonaat lens met geïntegreerde zijbeschermers zorgt voor een optimale dekking van de ogen. De uvex Astrospec 2.0 is beschikbaar met een reeks verschillende uvex coatings.

uvex Astrospec 2.0 Innovatieve stijl en nieuwe technologie

Gefaseerde invoering
Samen met Jan-Joost Pieterman (Category-Manager bij Intersafe) is dan ook een gedetailleerd plan voor de fasegewijze invoering van de nieuwe bril in de Benelux opgesteld. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de medewerkers van de verkoop binnendienst bij Intersafe. Die staan dagelijks in contact met de afnemers en weten dus als geen ander wat die gebruiken en nodig hebben. Bij twijfel van de klant kan de hulp ingeroepen worden van de Account Managers van uvex en Intersafe om tekst en uitleg te komen geven over de toegevoegde waarde van de Astrospect 2.0. En dan is er nog het National Safety at Work Event (NSWE) dat Intersafe op 16 april voor haar relaties organiseert in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam, waar de Astrospec 2.0 ook prominent aanwezig zal zijn.

Productspecificaties

  • Innovatieve stijl en nieuwe technologie zorgen voor een maximale acceptatie van de drager;
  • Maximaal draagcomfort voor alle gezichtsvormen dankzij flexibele zijarmen en helling;
  • Flexibele zijarmen zorgen voor een perfecte pasvorm;
  • Veilige en drukvrije pasvorm, zelfs bij het dragen voor langere perioden;
  • Ventilatie met labyrint afdichting verbetert het klimaat rond de ogen voor meer comfort;
  • Panoramisch polycarbonaat lens met geïntegreerde zijbeschermers voor een optimale dekking van de ogen;
  • Artikelnummers: 166944 transparant Supravision NCH , 166945 transparant Optidur 4C PLUS, 166946 grijs Supravision HC-AF

Meer informatie
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.