Afgelopen maanden hebben wij ons achter de schermen voorbereid op een upgrade van ons ERP systeem. Door deze upgrade zijn wij in de toekomst beter in staat om onze performance verder te verhogen. De omzetting naar de nieuwe versie van het ERP systeem zal tijdelijk invloed hebben op het plaatsen van orders en de leveringen vanuit ons magazijn.

upgrade ERP systeem

Wat kunt u verwachten?

  • Vanaf vrijdag 27 t/m maandag 30 september 2019 wordt de upgrade uitgevoerd. Het magazijn en het afhaalpunt zijn gesloten tijdens deze periode.
  • Orders die verwerkt zijn vóór donderdag 26 september 14.30 uur worden, mits op voorraad, gewoon de volgende dag uitgeleverd. Om er voor te zorgen dat u geen problemen met uw voorraad krijgt, raden wij u aan om uw bestellingen op te hogen en te plaatsen aan het begin van week 39.
  • De verwachting is dat tussen dinsdag 1 en woensdag 2 oktober het ERP systeem weer gebruikt kan worden en de leveringen weer kunnen worden hervat.
  • Gedurende de upgrade van vrijdag 27 t/m maandag 30 september 2019 kunt u gewoon uw orders blijven plaatsen via de e-mail, EDI , Employee Safety Manager of mijnpbmpakket; de orderbevestiging ontvangt u zodra de upgrade is afgerond.
  • Dit geldt niet voor de webshop (shop.intersafe.eu); de verwachting is dat deze weer gebruikt kan worden in de loop van woensdag 2 oktober.

Meer informatie?

Mocht u een opmerking of een vraag hebben met betrekking tot het bovenstaande dan kunt u, ook gedurende de upgrade, contact opnemen met onze afdeling Customer Service of uw vertrouwde accountmanager.