Gevolg gevend aan de maatregelen welke de Nederlandse regering, in samenspraak met het RIVM en de Belgische regering in samenspraak met de FOD hebben genomen sinds donderdag 12 maart, hebben Intersafe en haar partners tevens een aantal maatregelen moeten nemen om de veiligheid voor zowel onze medewerkers als voor  u zo goed mogelijk  te borgen. Deze maatregelen kunnen van invloed zijn op het serviceniveau dat u van ons gewend bent. We vragen hiervoor om uw begrip terwijl we er alles aan doen om onze service op het hoge niveau te houden wat u van ons mag verwachten

UPDATE: Informatie omtrent aanmetingen bij servicepunten gerelateerd aan corona

Elacin – aanmeten en uitleveren van otoplastieken

Elacin heeft alle afspraken voor het nemen van oorafdrukken voor de periode van 16 maart t/m 6 april a.s. uitgesteld in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De betreffende klanten zijn of worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Ook na 6 april voorzien we uitstel van afspraken voor het nemen van oorafdrukken. U ontvangt hierover tijdig bericht. Zodra we daartoe in staat zijn en toestemming hebben gekregen van de gezondheidsautoriteiten nemen we contact met u om de afspraak op de kortst mogelijke termijn te plannen. Tot die tijd is Elacin beschikbaar om uw vragen en serviceverzoeken te beantwoorden. Behalve op vrijdag 20 en 27 maart en 3 april a.s., dan is Elacin gesloten.

Schoonenberg en Van Boxtel hoorwinkels

De winkels van Schoonenberg en Van Boxtel hoorwinkels zijn momenteel alleen geopend voor bezoeken op afspraak.
Lees hier over de maatregelen die Schoonenberg heeft getroffen omtrent het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus.
Lees hier over de maatregelen die Van Boxtel hoorwinkels heeft getroffen omtrent het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus.

Eye Wish Opticiens

Een groot deel van de Eye Wish Opticiens sluit vanaf zaterdag 21 maart 12.00 uur de winkels. Sommige vestigingen van Eye Wish Opticiens hanteren tot en met 6 april aangepaste openingstijden. Raadpleeg voor de exacte openingstijden van de winkels de website van Eye Wish Opticiens: https://www.eyewish.nl/locatie. Daarnaast vermijdt uw opticien contact zoveel mogelijk waardoor het uitvoeren van een oogmeting – voorlopig –  niet kan plaatsvinden.

Bent u niet in de gelegenheid om voor zaterdag 21 maart 12:00 naar de Eye Wish winkel te komen om bijvoorbeeld uw contactlenzen, lenzenvloeistof en/of bestelde (zonne)bril af te halen? Neem dan contact op met uw Eye Wish opticien of met het algemene telefoonnummer 0800 – 274 5001.

Pearle en Grand Optical

Ook Pearle heeft besloten om vanaf zaterdag 21 maart 12.00 uur een groot deel van de winkels in Nederland te sluiten. De Pearle winkels in België zijn al sinds woensdag 17 maart 12.00 uur gesloten. Sommige vestigingen van Pearle Nederland blijven open, maar hanteren tot en met 6 april aangepaste openingstijden. U kunt de actuele openingstijden van alle winkels bekijken via https://www.pearle.nl/locatie.

De Pearle winkels in Nederland zijn nog open tot zaterdag 21 maart 12.00 uur zodat u, uw contactlenzen, lenzenvloeistof en/of bestelde (zonne)bril kunt afhalen. Bent u niet in de gelegenheid om voor zaterdag 21 maart 12:00 uur naar de winkel te komen? Neem dan contact op met uw Pearle opticien of met het algemene telefoonnummer 0800-2745002.

Het RIVM en de FOD adviseren direct contact te vermijden en bij een oogmeting, contactlenscontrole, contactlensaanmeting en optometrisch onderzoek, is dat niet mogelijk. Vandaar dat Pearle ervoor kiest om alle afspraken t/m 6 april a.s. te annuleren.

Passervice schoenen & kleding

Met ingang van 16 maart tot en met tenminste 6 april worden door onze Intersafe collega’s geen passervices op locatie uitgevoerd. Deze maatregel is van kracht tot nader bericht.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.