De veiligheid van onze mensen is voor ons van het grootste belang. Dagelijks volgen we de situatie in verband met de uitbraak van het nieuwe coronavirus 2019 nCoV op de voet. Onze referentie was en is de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie en de aanbevelingen van de lokale autoriteiten in de landen waar we aanwezig zijn.
Donderdag 12 maart jl. hebben de Nederlandse en Franse regering aanvullende maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus.

Update aanvullende maatregelen Coronavirus per 13 maart

Dit raakt ons allemaal. Waar we kunnen dragen wij bij aan het beperken van de uitbreiding van het corona-virus. Daarom hebben wij naast de reeds ingevoerde maatregelen op het gebied van reizen en hygiene, per direct aanvullende maatregelen ingesteld. Op basis van de aanbevolen principes om sociale contacten te vermijden, volgen wij vanaf vandaag zoveel mogelijk de volgende aanbevelingen:

  • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met een huisarts als uw klachten verergeren.
  • Werk zoveel mogelijk vanuit huis of spreid de werktijden indien mogelijk.
  • Op onze kantoren en magazijnen faciliteren wij zoveel mogelijk een veilige werkomgeving in lijn met de aanbevelingen in onze kantoren faciliteren. Zorg altijd voor een veilige afstand zowel tijdens werkzaamheden als tijdens pauzes.
  • Probeer sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden, dat wil zeggen: ga niet meer naar interne en externe vergaderingen en bezoek geen klanten meer. We zullen geen bezoekers in onze kantoren ontvangen. Probeer dus zoveel mogelijk fysieke vergaderingen te verplaatsen naar online vergaderingen en/of telefonische gesprekken.

Dit betekent voor u dat wij graag met u in contact blijven, echter ontvangen wij u niet meer fysiek op onze locaties en vragen u uw bezoek aan of afspraak met een medewerker van Intersafe zoveel mogelijk om te zetten in een telefonische of online afspraak.

Aangezien de overheidsmaatregelen ook invloed hebben op evenementen, informeren wij u op korte termijn over de impact op onze evenementen.

De maatregelen zijn van toepassing tot ten minste 31 maart 2020 of wanneer nieuwe of aanvullende informatie wordt gecommuniceerd.

Meer informatie?
Wij vragen uw begrip omtrent deze noodsituatie en verzoeken u om een goede afstemming met uw vaste contactpersonen binnen Intersafe om zo juist mogelijk de verwachtingen helder te hebben in hoeverre Intersafe de komende periode in uw vraag kan voorzien. U kunt tevens contact met ons opnemen via dit formulier.