Toegegeven, er zijn nog maar weinig industriële handschoenenleveranciers die zélf hun producten maken. Zoals ATG die er prat op gaat dat hun producten vanaf de eerste vezel tot en met de laatste bewerking door het bedrijf zelf wordt uitgevoerd.

U kent ATG niet? Vraag tijdelijk gratis samples aan!

The Best a Hand Can Get

Het resultaat van deze aanpak: handschoenen van topkwaliteit die tegen een aanvaardbare prijs hun weg vinden naar de gebruiker In de auto-industrie, metaalproductie, algemene montage en petrochemie. Om aan te geven hoe ATG over kwaliteit denkt; vanuit de norm EN 388 is de hoogst haalbare schuurbestendigheid 8000 omwentelingen (klasse 4). Een gewone standaard handschoen is minder schuurbestendig bijvoorbeeld 500 of 2000 omwentelingen (klasse 2 of 3). ATG doet het niet voor minder dan 18000 omwentelingen. Dat zegt genoeg.

Klein aanbod verschaft duidelijkheid

ATG heeft een productenassortiment ontwikkeld dat gebaseerd is op de meest voorkomende risico’s en omgevingen. Door goed te luisteren naar de wensen en eisen uit de markt zijn er drie productgroepen ontwikkeld. Dat is heel bewust gedaan om de mensen op de werkvloer niet lastig te vallen met ingewikkelde schema’s en tabellen. Dat kan verwarring in de hand werken en dus: onveiligheid.

Tijdelijk gratis samples

op=op | maximaal 3 per klant

GRATIS sample MaxiFlex® 42-874

GRATIS sample MaxiDry® 56-424

GRATIS sample MaxiCut® 44-3745

Werken de buttons niet? Gebruik dan ons contactformulier. Of neem contact op met uw Customer Service medewerker T +31 (0)78 618 14 00