Met de merken HaVeP en Bucofa is Van Puijenbroek Textiel al bijna anderhalve eeuw een autoriteit op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Opgedane kennis en ervaring maakte dit familiebedrijf tot een flexibele en betrouwbare partner met verstand van zaken en oog voor de omgeving. Vanuit deze kwaliteiten heeft HaVeP onlangs twee innovatieve kledinglijnen geïntroduceerd.

Twee innovaties van HaVeP

HaVeP Explorer: Vernuftige overalls
Marktvraag uit de on- en offshore sector vormde de basis voor de ontwikkeling van de HaVeP Explorer overall. Deze nieuwe overall is voorzien van een aantal handige extra’s en gecertificeerd met twee normen. Wat maakt de doordachte Explorer overall anders dan anderen?
Bescherming en gebruiksgemak zijn belangrijke aspecten van veiligheidskleding. Bij sterk uiteenlopende werkzaamheden is een totaalproduct nodig dat rekening houdt met allerlei omstandigheden. De HaVeP Explorer biedt een hoog draagcomfort door de rugplooien, extra okselruimte en het ruime bovenlichaam. Daarnaast zijn de overalls binnen deze collectie vlamvertragend en anti-statisch en voorziet de reflectieband de drager van een verhoogde zichtbaarheid. Ook met de houdbaarheid van dit product is rekening gehouden: de driedubbel gestikte naden zorgen voor een langere levensduur.

HaVeP Titan, de titaan der werkkleding
Comfortabel, mooi en professioneel. De HaVeP Titan, ontworpen voor de Europese markt, biedt een veelvoud aan modellen en kleuren. Deze krachtige, nieuwe collectie is te herkennen aan haar frisse tinten, modieuze look en opvallende contrastnaden.
De HaVeP Titan is een stoere, kledinglijn die breed inzetbaar is. Van soft-shell tot gevoerd jack, van basis broeken tot multifunctionele broeken en amerikaanse overalls. Titan is leverbaar in drie sterke basic kleuren maar kan naar wens gepersonaliseerd worden. Match of mix de kleuren en stijlen geheel naar eigen inzicht voor een krachtige look. De Titan is herkenbaar aan zijn opvallende contraststiksels en verdekte metaaldelen. Standaard op voorraad in een brede maatrange.

Naast zijn professionele look en feel bezit de HaVeP Titan de volgende eigenschappen:

  • Compleet assortiment gevoerd en ongevoerd stijlen.
  • Veel slimme en praktische opbergmogelijkheden.
  • Optimale bewegingsvrijheid dankzij de perfecte pasvorm.
  • De polyester/katoen kwaliteit maakt deze collectie onderhoudsvriendelijk en duurzaam.
  • EN 343: met de gevoerde jas blijft u droog in de regen.
  • EN 14404: alle kniezakken zijn genormeerd in combinatie met HaVeP kniekussens.
  • EN 14058: isolerend en ademend voor meer comfort.

Meer weten?
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.