Honeywell heeft wereldwijd werklocaties bezocht en met werknemers en veiligheidsmanagers gesproken. Met de vergaarde informatie heeft ze een productreeks ontwikkeld die aansluit op de wensen van de drager; een gezichtsmasker met gemakkelijke wisseling van het vizier, comfortabele pasvorm en goede bescherming.

Turboshield: afgestemd op de wensen van de drager

Met één gepatenteerde functie en twee in afwachting van patent, biedt het Turboshield-systeem goed comfort voor lang dragen, het heeft een gemakkelijke vizierwisseling en een optimale balans. Het Turboshield-systeem is geschikt voor werknemers die te maken hebben met vallende of rondvliegende voorwerpen, impact, spatten, UV en afvalstoffen in de lucht. Het kan ook comfortabel worden gedragen met de meeste veiligheidsbrillen, ademhalingsapparatuur en gehoorbeschermers.

Comfort
Het ophangframe heeft kussenbekleding en biedt een 300% groter contactvlak dan traditionele systemen. Hiermee worden drukpunten verminderd als je de producten lang draagt.

Gemakkelijke wisseling van het vizier
Een simpel ontgrendelsysteem met drukknop maakt het mogelijk het vizier in enkele seconden te wisselen.

Meer huidbedekking
De huid is 50% meer bedekt dan bij de meeste traditionele vizieren en dit zonder dat grote accessoires hiervoor nodig zijn.

Gepersonaliseerde, comfortabele pasvorm
Grote en ergonomisch ontworpen regelknoppen waardoor je het vizier gemakkelijk kunt afstellen -zelfs met handschoenen aan.

Betere balans
Het vizier schuift 170 mm terug waardoor de balans en de gewichtsverdeling verbeteren als deze wordt gedragen met de Turboshield-helmadapter.

Accessoiresleuven
Het ontwerp van de helmadapter met dubbele scharnieren vergroot de tussenruimte met maar liefst 100 mm en houdt accessoiresleuven open zodat deze sleuven gebruikt kunnen worden voor de plaatsing van andere persoonlijke beschermingsmiddelen.

Meer weten?
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.