Na de aankondiging begin dit jaar, verheugt het ons jullie nu te kunnen informeren dat ook in Nederland de commerciële Intersafe organisatie is geïntegreerd binnen Lyreco Nederland en zo onze sterktes zijn gebundeld.

Zo hebben al onze relaties nu toegang tot een moderne webshop met een breed assortiment van niet alleen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), maar ook een uitgebreid pakket van werkplekbenodigdheden –en oplossingen. Daarnaast zijn de administratieve processen geminimaliseerd terwijl het persoonlijk contact is uitgebreid waarbij de werkplek specialisten van Lyreco hand-in-hand werken met Intersafe PBM specialisten.

Lyreco Nederland – Intersafe Business Line

Deze Intersafe Business Line van Lyreco Nederland B.V. blijft toegewijd aan persoonlijke beschermingsmiddelen en diensten met betrekking tot veiligheid. Zo blijven we jullie vertrouwde partner om te adviseren op het vlak van persoonlijke beschermingsmiddelen en alle gerelateerde services, maar dan uitgebreid, zodat we je ook nog eens met werkplekproducten en -oplossingen van dienst kunnen zijn.

Internationale Intersafe Safety Business Unit

Vanuit het hoofdkantoor in Nederland, richt de Intersafe Safety Business Unit zich op internationale uitbreiding naar de lokale organisaties, met overkoepelende diensten zoals trainingen, het Employee Safety Manager platform en de introductie van innovatieve producten en eigen merk producten op de Europese markt.

Nog vragen?
Neem dan contact op met jouw Intersafe contactpersoon.
📧 info@intersafe.eu 📞 +31 (0)78 618 14 00