Het Intersafe Group Executive Team, onder leiding van CEO Yves Pétin, verbreedt en verdiept voortdurend haar kennis en ervaring op het gebied van veiligheid. In het algemeen, maar ook bij haar leveranciers. Donderdag 17 oktober jl. ontving het gastvrije SIOEN het Intersafe Executive Team op haar hoofdkantoor in Ardooie, België. Hier bevindt zich, naast de uitgebreide showroom, een groot deel van de R&D activiteiten waaronder 4 laboratoria en belangrijke testmachines van SIOEN.

SIOEN verwelkomt Intersafe Executive Team

SIOEN Apparel is een innovatieve fabrikant met een uitgebreid gamma hoogwaardige en  kwalitatieve persoonlijke beschermingskleding, outdoor- en vrije tijdskleding. Sioen is wereldmarktleider in gecoat technisch textiel. Zij is dit geworden door verticale integratie, goede klantcontacten en een robuuste  ondernemingszin. Naast het hoofdkantoor in Ardooie heeft SIOEN Apparel ook locale verkoopafdelingen in 10 verschillende regio’s en eigen productievestigingen in Frankrijk, Indonesië, Roemenië, Tunesië en Ierland. In totaal zorgen 3.500 medewerkers voor de dagelijkse invulling van de visie van SIOEN “Protection through Innovation”.
Research & Development
Met een uitgebreide rondleiding, verzorgd door Bart Vervaecke, CEO Apparel Division en Christiaan Dierckx, Sales Director Benelux, ontving het Intersafe Executive Team een gedetailleerde uitleg over verschillende testen die beschermkleding ondergaat. Zowel de showroom als het R&D centrum werden bezocht. In dit centrum wordt getest of kledingstukken voldoen aan de juiste normen.
Sinds 1988 werken Intersafe en SIOEN nauw samen om innovaties snel en direct op de markt te brengen. Zij richten zich niet alleen op het hoogste kwaliteitssegment, maar bedienen op verschillende niveaus gezamenlijk de markt van beschermingskleding. Meer informatie vindt u ook op www.sioenapparel.com.