Het beschermen van jouw gezichtsvermogen tijdens het werk is belangrijk. Maar dit betekent niet dat comfort of stijl moeten worden opgeofferd. Schaf een bril aan die voldoet aan de gestelde eisen, die lekker zit én die er ook nog is goed uitziet. Met de SecureFit Family is er veel variatie, zeker na toevoeging van de twee nieuwe family members, de 100-serie en de 500-serie.

3M™ SecureFit™ 100-serie

De 3M™ SecureFit™ 100-serie heeft een slanke, sportieve lensvorm in combinatie met een
gepatenteerd ontwerp van de brilveer dat zichzelf aanpast aan verschillende hoofdmaten voor een stijlvolle en comfortabele pasvorm voor een langere periode. Werknemers kunnen er zeker van zijn dat ze 3M™ -oogbescherming dragen die voldoet aan de beschermingsvereiste van de EN 166:2001 norm. Beschikbaar in diverse lenskleuren en coatings.

3M™ SecureFit™ 500-serie

De 3M™ SecureFit™ 500 Serie heeft een eigentijds lensontwerp in combinatie met brilveren met aanpasbare inclinatiehoek en Pressure Diffusion Temple technologie (PDT) voor een meer persoonlijke pasvorm. Dit sportieve nieuwe model biedt een verscheidenheid aan lenstinten en modellen met Scotchgard™ Protector anti-fog coating.

Pressure Diffusion Temple technologie

3M heeft gegevens verzameld over hoofd- en gezichtsvormen over de hele wereld om een gepatenteerd ontwerp te ontwikkelen dat zichzelf aanpast aan de individuele afmetingen en vorm van het hoofd. Dit ontwerp biedt hetzelfde comfortniveau voor personen binnen een gevarieerd personeelsbestand. Ongeacht de grootte van het hoofd, van kleine tot grote hoofden, biedt de 3M™ SecureFit™ Pressure Diffusion Temple technologie een veilige en comfortabele pasvorm voor een langere draagtijd.

Bekijk de gehele SecureFit family


Bekijk de brochure!

Hulp nodig bij het selecteren van het juiste model voor jouw situatie?
Neem dan contact met ons op
📧 info@intersafe.eu
📞 +31 (0)78 618 14 00