Tijdens het NSWE donderdag 4 jl. in de Van Nelle fabriek in Rotterdam, mocht Intersafe de award voor Platinum Partner met Honeywell Safety Products (HSP) uit de handen van Sachin Sankpal ontvangen. Met deze award bevestigt HSP dat Intersafe voor haar voldoet aan de criteria uit haar Preferred Partner Program waaronder:

  • een groot aanbod pbm’s;
  • een sterk beheer van grote klanten die op nationaal en/of regionaal niveau georganiseerd worden;
  • een groot marktaandeel;
  • een uitgebreide knowhow;
  • een erkende dienstverlening.

Samenwerking tussen Intersafe en Honeywell Safety Products wordt beloond met Platinum award

Intersafe streeft ernaar een langdurige relatie op te bouwen met gekwalificeerde leveranciers die toegevoegde waarde bieden. Het HSP Preferred Partner Program bevestigt onze transparante en georganiseerde distributiestructuur die gunstige voorwaarden voor een rendabele en duurzame groei van beide partijen creëert.
De doelstelling van het HSP Preferred Partner Program is het leggen van de fundamenten van een langdurige relatie om deze te ontwikkelen tot een partnership met grote toegevoegde waarde. De sleutel tot succes bestaat uit het samen rendabele transacties te voltrekken en de groei te ondersteunen.

De waarden van het HSP Preferred Partner Program

Dit programma heeft volgende doelstellingen:
1 – klanten een heleboel voordelen en stimulansen bieden om de groei van beide partijen te stimuleren.
2 – de beste partners belonen voor hun loyaliteit jegens Honeywell Safety Products.
3 – partners belonen voor hun inzet voor de ontwikkeling en promotie van producten en leidinggevende merken van Honeywell Safety Products.
4 – het distributienetwerk structuur geven om een gepaste inzet en ondersteuning te bieden en een evenwichtige relatie te verzekeren.

Intersafe is zeer gelukkig met de award die de Platinum samenwerking visualiseert en rekent op een langdurige innovatief Partnership.