Ongeacht waar je bent even op je mobiel kijken welke persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s) je voor bepaald werk nodig hebt én ook direct een bestelling aanvragen. Het kan allemaal met de SafetyApp die Intersafe ontwikkeld heeft. De app moet het veilig, verantwoord en comfortabel werken voor de medewerkers langs de weg of op de bouwplaats naar een nog hoger plan tillen.

SafetyApp; vanaf nu werk je veiliger!

De unieke functies van de SafetyApp
De app geeft een pasklaar overzicht van de te dragen pbm’s op basis van de door jou aangegeven invoer. Je geeft aan bij welk soort opdrachtgever je aan de slag gaat, welke werkzaamheden je gaat doen en onder welke omstandigheden. Je te bestellen werkkleding en pbm’s kun je naar je winkelmandje sturen. Wanneer je op de vaste bestelmomenten inlogt (alleen voor klanten die gebruik maken van mijnpbmpakket) op de bestelmodule van Intersafe wordt dit verlanglijstje weergegeven en kun je de artikelen bestellen als ze binnen jouw pakket vallen. Iets kapot of direct nodig? Vraag met de app een bestelling aan (buiten de vaste bestelmomenten om). De app geeft inzicht in de pbm- werkkledingcatalogus van de klant. Zie welke producten er te bestellen zijn en bekijk de foto en de specificaties en de onderhoudsvoorschriften. Meld daarnaast met de app een onveilige situatie of (bijna) ongeval. Tot slot word je met pushberichten proactief geinfomeerd over actuele situaties en nieuws. Denk hierbij aan regelgeving, weersveranderingen of productinnovaties.

Veilig werken staat hoog in het vaandel
Intersafe heeft veilig werken hoog in het vaandel staan. Dat geldt niet alleen voor eigen medewerkers maar voor de gehele branche.Onderaannemers en bedrijven in de bouw, infra of chemie kunnen de app allemaal goed gebruiken. Mobiel is tegenwoordig niet meer weg te denken en dat geldt ook op het gebied van veiligheid. Met deze mobiele applicatie kun je de eindgebruiker, de man op de vloer, goed beschermd aan het werk laten gaan. Er is straks geen excuus meer als je ergens staat zonder de juiste spullen. Met deze SafetyApp hebben we als Intersafe een optimaal effectieve en flexibele tool in handen waarmee we het veiligheidsbewustzijn van medewerkers vergroten.

Meer weten?

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.