Een uitkomst op (extreem) warme dagen.

De laatste jaren heeft Nederland steeds vaker te maken met hoge temperaturen. Deze hitte brengt de nodige risico’s met zich mee. Op veel werkplekken worden diverse maatregelen genomen om het zo aangenaam mogelijk te houden voor werknemers. Ook het dragen van de juiste kleding kan van groot belang zijn om oververhitting en hittestress te voorkomen.

Het signalisatie T-shirt Matane is een comfortabel T-shirt gemaakt uit de zeer lichte en luchtige Sio-Cool® Light stof. De polyestervezels garanderen de snelle afvoer van het geabsorbeerde vocht zodat transpiratie zich niet opstapelt maar snel het oppervlak bereikt. Voor een optimale ventilatie en een nog frisser gevoel werden de oksels voorzien van een mesh weefsel.

Voldoet aan de RWS-norm

De grote hoeveelheid aan fluorescerend oranje en het gebruik van het specifieke patroon van de gesegmenteerde reflecterende banden, zorgen ervoor dat dit T-shirt ook voldoet aan de Nederlands RWS-norm en de Britse norm voor signalisatiekleding in de spoorwegindustrie.

  • Verkrijgbaar in de maten S – XXXL
  • Verkrijgbaar in de kleur fluororanje

Maak je outfit compleet

Lees via onderstaande button meer tips over hoe je hittestress kan voorkomen. Of bekijk de andere verkoelingsartikelen welke je kan combineren met het Sioen T-shirt voor extra verkoeling op (extreem) warme dagen.

Lees meer

Direct meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct je bestelling te plaatsen.
📧 info@intersafe.eu
📞 +31 (0)78 618 14 00