Voor de medewerkers van TBI is vandaag een belangrijke dag. Vandaag ontvangen zij namelijk op het huisadres hun nieuwe kledingpakket. Voor het eerst in de geschiedenis van TBI dragen alle medewerkers dezelfde kleding conform een nieuwe kledinglijn.

Partner voor veiligheid - TBI

Intersafe helpt TBI dit mogelijk te maken. Op het vlak van veiligheid en logistiek is Intersafe de constructieve partner. Toonaangevende leverancier van een uitgebreid pakket aan persoonlijke veiligheidsmiddelen en diensten dat bijdraagt aan het optimaliseren van de veiligheid van de medewerkers.

Bijdrage aan veiligheid
De nieuwe kledinglijn is met zorg uitgezocht door een commissie waarin alle disciplines van TBI waren vertegenwoordigd. De kleding is uitgebreid getest door verschillende collega’s. Het is beschermend, op maat en comfortabel. Door samen met de andere TBI-bedrijven de kledinginkopen te doen, wordt bespaard op de kosten en extra gelet op de kwaliteit én veiligheid. Op de werkkleding staat het TBI logo waardoor TBI heel herkenbaar is voor opdrachtgevers en collega’s op de werkplek.

De nieuwe kledinglijn is niet alleen mooi en herkenbaar. Het is ook gemaakt voor de veiligheid van de drager. Het pakket dat de drager ontvangt is speciaal voor zijn of haar werkzaamheden samengesteld en voldoet aan de veiligheidseisen van nu.

Duurzaamheid
Na uitlevering van de nieuwe kledingpakketten zijn de medewerkers van TBI verplicht de oude bedrijfskleding in te leveren. De herbruikbare materialen worden gerecycled en de rest wordt duurzaam afgevoerd. Dit is goed voor de leefomgeving en dus voor de toekomst.

Meer weten
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.