Per 22 mei 2013 heeft Eurosafe Solutions de afdeling installatie, inspectie en onderhoud van permanente valbeveiligingssystemen van Intersafe overgenomen, om verder te ontwikkelen en daarmee haar pakket van diensten nog breder te maken.

Ontwikkeling Intersafe permanente Valbeveiligingssystemen dankzij overname door Eurosafe Solutions

“De strategische focus van Intersafe ligt op verkoop, services en onderhoud van hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen. Binnen het gebied ‘Veilig werken op hoogte’ ligt deze op de verdere groei van pbm-middelen, verkooptrainingen en onderhoud”, aldus Yves Pétin, CEO Intersafe. “Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat Intersafe haar expertise op het gebied van valbeveiligingsmiddelen kan uitbouwen om haar klanten optimaal te ontzorgen.”

Eurosafe Solutions directeur Mark van Buiten: “Door de overname van de afdeling permanente valbeveiliging van Intersafe kan er een nog breder totaalpakket aangeboden worden bij onze klanten. De kennis van beide bedrijven samen vormt een sterke aanvulling voor de klant. De goede samenwerking zorgt voor veel energie en nieuwe ideeën, dit willen we de klant graag laten ervaren. Dankzij de samenwerking zien we ook een uitbreiding met nieuwe leveranciers, nieuwe merken en producten. Daardoor zijn we een partij waar klanten voor een nog breder pakket van veiligheid bij ons terecht kunnen.”

De overname is een grote stap in de groei en verbreding van Eurosafe Solutions. Na de overname is Eurosafe Solutions de preferred supplier op het gebied van permanente valbeveiliging en toegang op hoogte, voor de relaties van Intersafe. Intersafe en Eurosafe Solutions sluiten goed op elkaar aan.  Eurosafe Solutions geeft invulling aan een veilige werkplek en omgeving door het aanbrengen van de voorzieningen. Intersafe voorziet in kennis en expertise op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Over Intersafe

Intersafe is toonaangevend Europees leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op de werkplek, met haar thuisbasis in Nederland, België en Frankrijk. Intersafe combineert een uitgebreid producten- en dienstenpakket met een klantgerichte service en kennis van veiligheid en veiligheidsproducten. Intersafe kan in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business en distributiestrategie van (internationale) klanten. Intersafe draagt bij aan innovatieve oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van uw medewerkers op een hoger niveau brengen. Daarmee is Intersafe dé gesprekspartner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor.

Voor meer informatie: www.intersafe.eu

Over Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is een internationaal bedrijf, dat zorgt voor veiligheid voor mensen die op hoogte moeten werken en waar gevaar voor vallen aanwezig is. Ook voert Eurosafe Solutions met ‘abseil- technieken’ diverse werkzaamheden uit. Eurosafe Solutions’ professionals zijn dagelijks bezig met zeer uiteenlopende veiligheidsvraagstukken om uiteindelijk een veilige werkplek te realiseren.

Eurosafe Solutions biedt alle onderdelen van de veiligheidsketen die bijdragen om tot een veilige werkplek op hoogte te komen. Dat gebeurt onder andere door het adviseren, leveren, monteren en inspecteren van safety applicaties, zoals valbeveiliging, zorgen voor een veilige toegang tot de werkplek op hoogte, het mogelijk maken van een snelle redding  & evacuatie en het verzorgen van de Persoonlijke Beschermingmiddelen en training voor het juiste gebruik hiervan. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd blijft, is Eurosafe Solutions’ afdeling Service & Onderhoud dagelijks bezig met het onderhouden en keuren van alle veiligheidsmiddelen. Eurosafe Solutions heeft ruim 200 medewerkers in dienst. Op dit moment heeft Eurosafe Solutions eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Voor meer informatie: www.eurosafesolutions.com