Ervaart u het dragen van een stofmasker ook wel eens als een last?

Ontdek het comfort van de nieuwe 3M™ Aura™ 9300+Gen3 stofmaskers

Veiligheid en comfort hebben de hoogste prioriteit bij 3M. De derde generatie Aura™ stofmaskers is nog verder verbeterd door indrukwekkende nieuwe technologie te combineren met een ergonomisch ontwerp. Het nieuwe Cool Flow™ Comfort Uitademventiel opent gemakkelijker om warmteopbouw in het masker te verminderen en de gebruiker een comfortabele ervaring te bieden.


Interesse?

Vraag hier een gratis sample aan.

Interesse?


Verbeterd ademhalingscomfort

Ervaar koeler ademen met de nieuwe 3M™ Aura™ 9300+Gen3 Serie Stofmaskers. Een lage ademhalingsweerstand en minder warmte binnen in het masker zijn het resultaat van het geavanceerde elektrostatisch filtermateriaal van 3M (Advanced Electret (Filter) Media – AEM) en het nieuwe 3M™ Cool Flow™ Comfort uitademventiel, waardoor meer uitgeademde warme lucht kan ontsnappen.

Gemakkelijker op te zetten

De nieuwe, innovatieve lipjes op het boven- en onderpaneel van het stofmasker, samen met de nieuwe ‘grip’-functie op het ventiel, maken het gemakkelijker het stofmasker te openen om zo het opzetten en positioneren op het gezicht te vereenvoudigen.

Duurzamer ontwerp

De nieuwe gevlochten hoofdbanden zijn sterk en duurzaam. Ze houden uw stofmasker veilig op uw gezicht en zijn toch comfortabel te dragen op uw hoofd.

Oplossing tegen namaakproducten

Het beschermen van uw medewerker is uw topprioriteit. Namaak producten zijn waarschijnlijk niet getest, gecertificeerd en kunnen niet de prestaties garanderen die u ervan verwacht. Dit kan serieuze gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Echte producten betekenen echte bescherming. De Aura™ 9300+Gen3 Onderhoudsvrije stofmaskers worden nu hierin ondersteund door het nieuwe Safe Guard™ verificatieproces van 3M.

Ontwerp van de derde generatie

  • De jaren 90 – 3M introduceerde het Cool Flow™ Uitademventiel dat de ademhalingsweerstand en de temperatuur in het stofmasker verminderde.
  • 1996 – 3M introduceerde het allereerste stofmasker bestaande uit 3 panelen, de 9300-serie.
  • De jaren 2000 – 3M introduceerde een uitvoering met een “omhuld ventiel”, ontworpen om kruisverontreiniging te verminderen en tegelijk de comfortvoordelen te bieden van een uitademventiel.
  • 2011 – Het ontwerp van de tweede generatie: de Aura™ 9300+ Serie met verbeterd filtermateriaal en eigenschappen die werden ontworpen om beslaan van brillen te verminderen en de compatibiliteit met 3M veiligheidsbrillen te verbeteren.
  • 2012 – Een blauwe uitvoering van Aura zonder nietjes, speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelenmarkt.
  • Nu – Voortbouwend op zijn voorgangers, de derde generatie 9300+Gen3 Serie, met een nieuw, modern en stijlvol Cool Flow™ Comfort uitademventiel, gevlochten hoofdbanden en gemakkelijk te gebruiken lipjes.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op.