NSWE 2022

Op donderdag 10 november 2022 organiseert de Intersafe Business Line van Lyreco alweer de 10e editie van het National Safety at Work Event (NSWE), en ditmaal is het thema: ‘Your Sustainable Journey to Safety’.

‘Er zijn vele wegen die naar Rome leiden.’ Volgens de Dikke Van Dale betekent dit spreekwoord: er zijn veel manieren om je doel te bereiken. En dat is op het National Safety at Work Event (NSWE) 2022 niet anders. Natuurlijk streven we allemaal naar hetzelfde doel: veiligheid en gezondheid op het werk. Maar hoe we dat doen en welke weg we daarvoor nemen, hangt sterk af van bijvoorbeeld onze achtergrond, functie en persoonlijke interesses. Om je alvast op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je niets mist, introduceert Intersafe op het NSWE vier routes.

Met onderstaande routes kun je alles ervaren wat de toegevoegde waarde/services zijn van de Intersafe Business Line van Lyreco Benelux.

Kies de route die bij je past

Start je route met de gezamenlijke kick-off met Donatello Piras en de interactieve “Hoe maak ik de juiste keuze (in deze onzekere tijden)? van Rob Urgert en Joep van Deudekom. Ga op onderzoek langs één van de vier routes over de exposantenmarkt en bezoek verschillende workshops.

Route ‘Analyse’
Hoe analyseer en meet je de risico’s binnen jouw bedrijf? En wat is de actuele wet- en regelgeving? Welke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn van toepassing in jouw branche en wat zijn de geldende normen voor deze PBM? Dat en meer leer je met de ‘analyse’ route.

Route ‘Oplossingen’
Hoe selecteer je nu de PBM die het best passen bij jouw specifieke situatie? Kun je vooruit met generieke middelen of heb je gepersonaliseerde PBM nodig?

Route ‘Bestellen & leveren’
Bekijk de duurzame ontwikkelingen in de kledingindustrie en ervaar het gemak van automatisering en digitalisering. Zorg dat je compliant en in control bent en creëer efficiency en bespaar kosten met een inzichtelijk en geautomatiseerd bestel- en vervangingsproces.

Route ‘Beheer & gedrag’
Als werkgever zorg je voor de juiste PBM en veiligheidsmaterialen. Hoe zorg je dat het (op de juiste wijze) gedragen, onderhouden en toegepast wordt? Wat zijn de regels voor inspectie en onderhoud van PBM en veiligheidsmaterialen? En hoe zorg je ervoor dat veiligheid écht in het DNA van je organisatie terecht komt?

Bovenstaande routes zijn allemaal te volgen op de NSWE 2022! Ben je benieuwd naar wat de verschillende routes nog meer voor je in petto hebben? Neem dan snel een kijkje op de themapagina.

Liever vrij rondlopen en verdwalen in de wereld van veiligheid en gezondheid op het werk? Dat kan natuurlijk ook!

Verdien SKO punten

Ook deze editie is er de mogelijkheid om een SKO punt te verdienen door deel te nemen aan het National Safety at Work Event. Klik hier voor meer informatie over hoe je je je SKO punten toegekend krijgt.

Schrijf je nu in, er is nog plek!

Intersafe SBU werkt samen met Lyreco Nederland & organiseren NSWE. Ervaar wat de toegevoegde waarde/services zijn van de Intersafe Business Line van Lyreco Benelux, ga de verschillende routes langs en leer van de top van de industrie. Schrijf je nu in, er is nog plek!