‘Ik ga op reis en ik neem mee…’ Hoewel je waarschijnlijk meteen dacht aan het bekende geheugenspelletje, heeft deze zin alles te maken met het National Safety at Work Event (NSWE) 2020. Hét evenement over veiligheid en gezondheid op het werk. Welke vragen en verwachtingen neem je mee naar het NSWE? En belangrijker nog: welke antwoorden, inzichten, ervaringen en energie neem je mee terug naar huis? Intersafe neemt je tijdens het NSWE graag mee op reis: Your Journey to Safety. Ga je mee?

NSWE 2020 ‘YOUR JOURNEY TO SAFETY’

Een reis begint thuis al bij de voorpret. Waar ga je heen? Wat wil je allemaal zien? Is er entertainment? Dat is bij het NSWE niet anders. In de maanden en weken voorafgaand aan het evenement vullen we je reis samen steeds verder in. Wie ben je en wat doe je? Wat is je doel voor het NSWE? Heb je al specifieke vragen die je graag beantwoord ziet op het event? Welke leverancier of branchegenoot wil je graag spreken? Stap voor stap krijgt je reis naar veiligheid steeds meer vorm. En als je daar behoefte aan hebt, stippelen we zelfs een complete route voor je uit met daarop de voor jou belangrijkste bezienswaardigheden en interessante bestemmingen van het NSWE!

We vertrekken!
En dan is het zover: 26 maart 2020. Bestemming: de Van Nelle Fabriek, Rotterdam. De sfeer is uitgelaten, routekaart in de hand… iedereen is klaar voor zijn of haar reis door de dag! De trip begint met een hartelijke ontvangst door de NSWEreisleiders van Intersafe. Heb je nog vragen, dan kun je die bij hen kwijt. Nog even ontspannen met een kopje koffie of thee en dan barst het los. Dagvoorzitter Donatello Piras – onder andere bekend van RTL Z en BNR – opent de dag waarna het meteen tijd is voor wat interactief ‘edutainment’. Rustig achteroverleunen is er niet bij, want Rob Urgert en Joep van Deudekom – bekend van De Kwis – presenteren The Manipulation Game. In hoeverre ben jij zelf de baas over je beslissingen? Aan de hand van oefeningen, valkuilen, verrassingen en veel humor kom je er misschien wel achter dat je keuzes veel minder zuiver en weloverwogen zijn dan je dacht. Breng wat je geleerd hebt meteen in de praktijk in de volgende interactieve sessie: de Nationale Safety Test. Bepaal in overleg met collega’s uit jouw vakgebied de best passende oplossing voor verschillende veiligheidscases.

De beste route
Na de break vervolg je je reis. Ben je voor het eerst op het NSWE? Dan helpt Intersafe je met verschillende routes langs alle highlights die voor jou de moeite waard zijn. Kies één van de routes en bekijk de laatste ontwikkelingen op de leveranciersmarkt. Of schrijf je in voor één van de ‘kennisexcursies’ waarin een specialist je bijpraat over een actueel en voor jou relevant onderwerp. Weet je de weg al op het NSWE, dan kies je natuurlijk zelf een route of bepaal je gewoon ‘off-road’ je eigen pad. Wil je graag met collega’s uit je vakgebied sparren en best practices uitwisselen? Schuif dan tijdens de lunch aan, bij één van de lunchsessies. Natuurlijk is er ook nog voldoende tijd om even te relaxen, iets te eten en op het gemak de innovaties op de leveranciersmarkt te ontdekken. Na de kennisexcursies in de middag verwachten we je samen met het hele reisgezelschap weer terug voor de inspirerende afsluiting van keynote speaker Hans van de Ven. Hans was als commandant betrokken bij de repatriëringsmissie van de MH17. In een persoonlijk verhaal deelt hij zijn ervaringen als mens en leider. Hij vertelt wat het betekent om te werken onder omstandigheden waar het uiterste van je wordt gevraagd.

Meet & Greet of VR
Moe en voldaan? Geïnspireerd geraakt door alle sprekers, de nieuwe ontwikkelingen op de leveranciersmarkt en het persoonlijke verhaal van Hans van de Ven? Praat dan rustig met elkaar na tijdens de Meet & Greet, onder het genot van een hapje en drankje. Heb je nog energie over, vervolg je reis dan in Virtual Reality, in de Escape Room, op de juicefiets of met één van de andere verrassende activiteiten. En als je reis op het NSWE ten einde is, heb je hopelijk genoeg inspiratie opgedaan om met vernieuwde energie Your Journey to Safety binnen je eigen organisatie te vervolgen.

Tot 26 maart!

Ga je mee op reis?
Reserveer nu je stoel en ontvang in januari je persoonlijke voucher voor kosteloze toegang tot ‘Your Journey to Safety’.

www.nswe.nl/registreren

Donderdag 26 maart 2020, Van Nelle Fabriek Rotterdam