Nog 1 week te gaan tot het National Safety at Work Event! 16 april is het zo ver, de hele Van Nelle fabriek in Rotterdam staat in het teken van veilig en gezond werken. Vandaag pakken we alle 1000 goodiebags in. Dit is niet zo maar een goodiebag. We hebben speciaal voor het event 1000 rugzakken laten maken. Welke geschikt is als laptoptas. Een tas zonder grote reclame dus uitstekend geschikt om dagelijks te gebruiken.

Nog 1 week te gaan tot het National Safety at Work Event!

De tas bevat items van: Honeywell, 3M, Atlas® Nederland BV the shoe company, Ansell, Emma Safety Footwear, uvex, Lyngsoe Rainwear, Emma Safety Footwear, Eurosafe Solutions, HaVeP Bedrijfskleding, SCOTT SAFETY, TenCate Protective Fabrics, TRICORP / Infra-line®  en uvex!

Tijdens het National Safety at Work Event (NSWE) in 2013 is er samenwerking geweest met andere belangrijke spelers op het gebied van veilig en gezond werken. Dit partnership biedt het platform voor alle facetten en invalshoeken; Het National Safety at Work Platform! Hierbij staat de veiligheid & gezondheid van mensen centraal.

De editie op 16 april 2015 bestaat uit:

  • Een congres met top-sprekers op het gebied van inkoop en veilig werken.
  • Een leveranciersmarkt met innovatieve producten en diensten.
  • Netwerkbijeenkomsten om te ontmoeten en te discussiëren.

Bezoek het National Safety at work Event op 16 april in de Van Nelle fabriek, Rotterdam! Heb jij je nog niet ingeschreven? www.nswe.nl