De Intersafe beeldschermbrillen zijn klaar voor de nieuwe digitale levensstijl!

Het landschap van de moderne werkomgeving is de afgelopen jaren enorm veranderd. Beeldschermen, laptops, tablets en smartphones gebruiken we dagelijks voor een groot gedeelte van de werkdag hebben hun intrede gedaan en dragen bij om efficiënter te werken.

Nieuwe beeldschermbrillen vanaf vandaag verkrijgbaar!

Deze verandering brengt nieuwe kijkbehoeftes met zich mee die op hun beurt veel inspanning vergen van onze ogen. Om het comfort van deze multimedia gebruiker te verhogen, heeft Intersafe een nieuwe collectie lenzen toegevoegd aan het beeldschermlenzen assortiment.

Eyezen

Afhankelijk van de leeftijdsgroep bieden wij drie verschillende oplossingen om de ogen te ondersteunen. Deze lenzen kunnen met en zonder correctiesterkte geleverd worden. Het Eyezen Focus heeft een oplopende sterkte onderin het brillenglas, geeft het oog meer rust en verzekert de gebruiker van een natuurlijke houding bij het gebruik van een tablet of smartphone.

Varilux® Digitime

Individueel af te stemmen op de wensen van de beeldschermgebruiker. Er is keuze uit de varianten NEAR, MID en ROOM. Het Eyezen Focus zorgt in deze lenzen voor een ontspannen zicht bij smartphone gebruik.

Blue Filter EPS – Light scan™

Filtert selectief het hinderlijke en blauwviolet licht. Vermindert de schermschitteringen en verhoogt het contrast.

~CTA_1~

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op.