Wilt u snel vanuit huis of uw werkplek elders weten of u COVID-19 positief bent? Doe dan de Corona zelftest. Nu verkrijgbaar bij Intersafe Netherlands B.V. Na 15 minuten heeft u de testuitslag. Betrouwbaar en makkelijk in gebruik en goedgekeurd door de Nederlandse Rijksoverheid.

Hoe werkt de sneltest?

In het sneltest pakket zitten alle benodigde hulpmiddelen om de test zelf gemakkelijk uit te voeren:

  1. Neem neusslijm af met het wattenstokje (neusswab). Hiervoor brengt u het wattenstaafje zo’n 2 tot 2,5 cm in de neusholte en draait u 5 keer rond.
  2. Houd het wattenstaafje met slijmmonster enkele seconden in de meegeleverde buffervloeistof.
  3. Doe daarna twee druppels in de testcassette.
  4. Zet de timer op 15 minuten en lees de testuitslag af aan de hand van het aantal streepjes. 1 streepje betekent negatief, 2 streepjes betekent positief. Blijf thuis in quarantaine! Meld een positieve uitslag bij de GGD of uw huisarts en volg de instructies op.

De verpakking bevat 1 testcassette, 1 reageerbuisje, 1 wattenstaafje en 1 afvalzakje. De sneltesten worden per 20 stuks geleverd. Bekijk ook direct alle productinformatie via deze leaflet.

Wat zijn de voordelen van deze sneltest?

  • Tijdsbesparing: indien u snel wilt weten of u positief test op Corona alvorens u met anderen in contact komt.
  • Minder vervelend gevoel: in deze zelftest is het wattenstaafje voor uw neus korter dan die bij de GGD wordt gebruikt en hoeft slechts 2 tot 2,5 centimeter te worden ingebracht via de neusholte. 
  • Kostenbesparing: de Corona zelftest is goedkoper dan de PCR-test van de GGD.

De test is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport en heeft een CE-markering. Deze zelftest heeft een specificiteit van 98,3% en een sensitiviteit van 99,1%. Lees vooraf goed de instructies door.

Meer informatie?

Geïnteresseerd in deze sneltesten of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met uw Accountmanager, Customer Service medewerker of neem contact op met ons via het contactformulier.

Nederland: T +31 (0)78 618 14 00 of E info@intersafe.eu
België: T +32 (0)15 423 320 of E info-b@intersafe.eu 

De Corona zelftest is voor preventief gebruik. Deze Corona zelftest vervangt niet de PCR-test van de GGD. De Corona zelftest is een antigeenzelftest. Door gemakkelijker, sneller en vaker te testen, zorgen we er samen voor dat we besmettingen met het Corona virus beperken. Kijk voor meer informatie over zelftesten op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus- covid-19/testen/zelftesten-en-het-coronavirus.