3M begrijpt hoe moeilijk het is om een medewerkersbestand met verschillende gelaatsvormen te voorzien van oogbescherming. Onderzoek heeft aangetoond dat één op drie werknemers geen oogbescherming draagt waar dit verplicht is. Als voornaamste reden noemt men ongemak bij het dragen.

NIEUW 3M SecureFit Veiligheidsbril

3M Pressure Diffusion Temple Technology (patent pending) is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk antropometrisch onderzoek door 3M naar de verschillen in vorm en afmetingen van gezichten, waarbij digitale modellen gecreëerd werden van zo’n 600 verschillende aanrakingspunten op het menselijke gelaat. De technologie functioneert door de druk rond het oor te verdelen en zo het draagcomfort te verhogen zonder in te boeten aan een veilige pasvorm op verschillende gelaatsprofielen.

De 3M Pressure Diffusion Temple Technology laat de brilpootjes toe om zich op natuurlijke wijze aan te passen aan de grootte van elk individueel hoofd. Met 3M Pressure Diffusion Temple Technology zijn er geen bewegende delen en valt er niets af te stellen. Zet de 3M SecureFit Veiligheidsbril gewoon op en voel het verschil terwijl de bril zichzelf aanpast om een comfortabele en stevige pasvorm te bieden elke keer als u hem draagt.

Kenmerken

  • Stijlvol design dat maar 18 gram weegt, voor lichtgewicht comfort;
  • Verkrijgbaar met transparante, grijze en amberkleurige lenzen;
  • Vermindert het afglijden van de bril door hoofdbewegingen in de werkplaats.

162078 = 3M SecureFit transparant anti-kras/anti-fog
162079 = 3M SecureFit grijs anti-kras/anti-fog
162080 = 3M SecureFit amber anti-kras/anti-fog
162081 = 3M SecureFit transparant anti-kras

Meer weten?
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker, T +31 (0)78 618 14 00 of E info@intersafe-groeneveld.nl.

Vanuit België kunt u contact opnemen via T +32 (0)15 423 320 of E info-b@intersafe.eu.

Of kijk op www.3Msafety.nl/securefit