Intersafe Servies biedt u iets nieuws: Matman. Deze handige web-based tool, te vinden op Matman.intersafe,eu, maakt de keuringen van ál uw pbm’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) inzichtelijk in één oogopslag.

Matman, online tool van Intersafe

Maar dat niet alleen: u kunt ook al uw andere keuringsplichtige middelen toevoegen, zoals bijvoorbeeld uw AED’s en brandblussers. Eenmaal geregistreerd in Matman weet u niet alleen waar, wanneer en door wie uw apparatuur gekeurd is, maar ook wanneer uw gereedschap opnieuw gekeurd moet worden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u tijdig in de gelegenheid een afspraak te maken voor een nieuwe keuring.

De voordelen van Matman

De staat van uw gasmeters, adembeschermers en andere veiligheidsapparatuur altijd overzichtelijk op een rij: een veilig idee. Maar hier houden de voordelen van Matman nog niet op. Zo heeft u, dankzij de online tool, ook altijd alle bewijzen van keuring bij de hand. Met een eenvoudige muisklik kunt u de certificaten van keuring op ieder gewenst moment oproepen. Zo blijft u altijd, overal en op ieder moment volledig in control!

Nadert de datum waarop uw apparatuur opnieuw gekeurd moet worden? U ziet het direct in Matman, maar u kunt er tevens voor kiezen om een handige e-mailnotificatie in te stellen. De interval bepaalt u zelf. Zo attenteert Matman u op de noodzaak van een herkeuring, zonder dat u er enig omkijken naar heeft. Hierdoor wordt het voor u als werkgever gemakkelijker te voldoen aan de eisen van de Arbowet, VCA en ISO. Waarmee u verantwoordelijk gesteld wordt voor het onderhoud, de reparaties en de noodzakelijke vervangingen van alle benodigde pbm’s binnen uw organisatie.

Bent u, ondanks de handige e-mailnotificatie, onverhoopt te laat met keuren van uw veiligheidsapparatuur? Matman onthoudt voor welke apparatuur u nog actie moet ondernemen. Zo hoeft u nooit te vrezen dat het onderhoud aan uw veiligheidsapparatuur op een gegeven moment “vergeten” wordt of er bij inschiet.

Matman: voor wie?

Veiligheid is van het grootste belang. Overal, altijd, en voor iedereen. Daarom stelt Intersafe deze handige online tool beschikbaar voor álle klanten met onderhoudsplichtig materiaal.

Meer weten?

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.