Messen zijn één van de meest gebruikte gereedschappen op de werkplek waar veel kleine, maar ook grote ongevallen mee plaatsvinden. In samenwerking met Martor hebben wij een brochure samengesteld ter ondersteuning om het juiste veiligheidsmes voor uw situatie te bepalen.

veiligheidsmessen

Messen zijn ook één van de gereedschappen waar veel kleine maar ook grote ongevallen mee plaatsvinden. Een ongeval waarbij een pleister voldoet valt in letsel en kosten nog wel mee maar wanneer de werknemer uitvalt door een grotere verwonding nemen de schade en de kosten toe. Verder is een grote kostenpost die men vaak onderschat, de schade door kapot gesneden inhoud van dozen bij bijvoorbeeld het openen daarvan. Om MARTOR veiligheidsmessen blijvend te integreren in uw organisatie is vaststellen van het juiste veiligheidsmes voor uw situatie bepalend voor het succes daarvan. Bepaal uw keuze op basis van de materialen die moeten worden gesneden, denk hierbij ook aan de dikte van het materiaal (2 -laags of 4- laags karton) en de werkzaamheden.

Download de brochure nu

De nieuwe Martor brochure is direct te downloaden via deze webpagina. Vul de gegevens in het u krijgt direct toegang tot de digitale versie.

Meer informatie?

Intersafe ondersteunt u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.  Voor meer informatie over veiligheidsmessen of de Martor brochure kunt u te allen tijde contact opnemen met uw Customer Service medewerker via T +31 (0)78 618 14 00 of E info@intersafe.eu of neem contact op met ons via het contactformulier.