Industriële werkomstandigheden zijn heel complex en het risico op letsel is nog steeds een grote bron van zorg voor werknemers en voor organisaties die de kosten door letselschade willen beperken. We begrijpen dat het voor veiligheidsmanagers lastig is om voor zo veel verschillende toepassingen in één keer aan de veiligheidseisen te voldoen. En tegenwoordig wordt van werknemers ook verwacht dat ze in één dienst meerdere taken verrichten met elk hun eigen risiconiveau. En dan hebben we het nog niet over wat er voor een hele werkdag nodig is. Daarom blijven wij werken aan taakspecifieke mechanische handschoenen voor alle comfort en prestaties die jij zoekt om jouw werknemers de hele dag veilig te houden.

HYFLEX® 11-840

Duurzame industriële handschoenen met tweemaal zo veel grip en 20% extra schuurbescherming.

 • Extra duurzaamheid en grip: met de FORTIX™ Abrasion Resistance Technology bieden deze HyFlex®-handschoenen tweemaal zo veel grip en een schuurweerstand die aan ANSI/EN-normen voldoet.
 • Geavanceerde ergonomie: dankzij de ERGOFORM ™ Ergonomic Design Technology krijg je een pasvorm die de natuurlijke handcontouren volgt.
 • Nog meer comfort: de ZONZ®™ Comfort Fit Technology van de HyFlex 11-840 veiligheidshandschoenen vermindert de spanning voor optimaal comfort.
HYFLEX® 11-939

Ultralichte, snijbestendige en olieafstotende werkhandschoenen met volledige coating.

 • Gespecialiseerde bescherming: met een gegarandeerd snijweerstandsniveau ISO B/ANSI A2. De RIPEL™ Liquid Repellence Technology voorkomt dat de huid in aanraking komt met olie en vloeistoffen.
 • Nog duurzamer: de schuimcoating met FORTIX™ Abrasion Resistance maakt deze HyFlex®-handschoenen 12 keer zo schuurbestendig.
 • Extra grip: door de coating met ANSELL GRIP™ heb je minder kracht nodig om grip te houden. Dit voorkomt ongelukken op de werkplek.
HYFLEX® 11-735

Duurzame handschoenen met snijweerstandsniveau EN ISO C/ANSI A4. Ze gaan dus extra lang mee.

 • Nog betere bescherming: de voering van deze HyFlex® 11-735 is verrijkt met Lycra® en de gepatenteerde INTERCEPT™ Cut Resistance Technology met snijweerstandsniveau ISO C/ANSI A4.
 • Superieure duurzaamheid: met de PU-coating op de handpalmen gaan deze stevige PBM-handschoenen heel lang mee en hebben ze schuurweerstandsniveau EN 4/ANSI 6.
 • Extra licht comfort: met de lichtgewicht 10 steken per inch voering in deze HyFlex® handschoenen krijg je een veelzijdige combinatie van comfort, soepelheid en bescherming.
HYFLEX® 11-541

Lichtgewicht industriële handschoenen met snijweerstand en uitzonderlijke grip.

 • Extra grip: dankzij de ANSELL GRIP™ Technology en de palmcoating bieden deze industriële handschoenen een uitzonderlijke grip.
 • Extra bescherming: deze HyFlex® 11-541 industriële handschoenen zijn gemaakt met INTERCEPT™ Cut Resistance Technology voor EN ISO D- en ANSI 4-snijbescherming.
 • Nog duurzamer: dankzij de FORTIX™ Abrasion Resistance Technology voldoet de schuurbescherming van deze HyFlex® 11-541-veiligheidshandschoenen aan het EN- en ANSI-niveau 4.
HYFLEX® 11-755

Ultralichte handschoen met ANSI snijweerstandsniveau A5/ISO-snijbescherming E die zelfs geschikt is voor touchscreens.

 • Extra bescherming: deze HyFlex® 11-755 industriële handschoenen zijn ontworpen met INTERCEPT™ Cut Resistance Technology met wel ANSI snijweerstandsniveau A5/ISO E-snijbescherming. Ze beschermen tegen rijtwonden en veelvoorkomende ongelukken op de werkplek.
 • Verbeterde vingergevoeligheid: deze handschoenen met PU-coating op de vingers en nylon voering bieden verbeterde vingergevoeligheid en zijn geschikt voor touchscreens.
 • Nog meer comfort: deze HyFlex® 11-755 handschoenen zijn licht van gewicht en volgen de natuurlijke handcontouren zodat ze slechts minimale handvermoeidheid veroorzaken.
HYFLEX® 11-542:

Veelzijdige handschoenen met snijweerstand voor heel veeleisende toepassingen.

 • Extra bescherming: door de INTERCEPT™ Cut Resistance Technology voldoet de snijweerstand van deze nitrilhandschoen aan de normen ISO F/ANSI A7. Dit voorkomt ongelukken op de werkplek.
 • Gecertificeerde hitteweerstand: deze HyFlex® 11-542 industriële veiligheidshandschoenen zijn zelfs bestand tegen temperaturen tot 100°C/212°F en ze zijn EN 407-gecertificeerd voor contacthitte niveau 1.
 • Extra grip: door de ANSELL GRIP™ Technology heb je met deze industriële werkhandschoenen stevig grip met een minimum aan kracht.

Zijn de normen aangepast?

Bij Ansell gaan ze altijd tot het uiterste om hun producten te testen en te ontwikkelen volgens de nieuwste veiligheidsnormen. In het geval van EN 388 bestaat de laatste update uit 5 of 6 afzonderlijke mechanische prestatiemetingen, waaronder twee extra scores voor snijweerstand en de allereerste methode om mechanische handschoenen op impact te testen. De al maar veranderende veiligheidsnormen leggen steeds meer druk op veiligheidsmanagers. Ze krijgen steeds weer te maken met nieuwe eisen voor handbescherming en uiteindelijk blijft de veiligheid van de werknemers de belangrijkste prioriteit. Daarom biedt Ansell deskundige begeleiding zodat je de juiste beslissing kunt nemen bij het kiezen van taakspecifieke PBM voor jouw werkplek.

Hoe weet ik dat ik de juiste keuze maak?

Voordat je een beslissing neemt moet je eerst jouw specifieke beschermingsbehoeften op een rijtje zetten. Met inzicht in het toepassingsgebied en de reikwijdte van jouw sector kan je jouw weg vinden in de veelvoud aan opties en gaan voor wat goed is voor jouw veiligheid en productiviteit. Het maakt niet uit of je veiligheidsmanager, opzichter of inkoper bent, met de AnsellGUARDIAN® tool navigeer je altijd doeltreffender en productiever door het hele PBM-selectieproces.

Over AnsellGUARDIAN®

AnsellGUARDIAN® is een service van Ansell’s veiligheidsdeskundigen, waarmee gebruikers hun veiligheid en productiviteit kunnen verbeteren. Hier wordt 45 jaar ervaring met veiligheidsevaluaties gecombineerd met een datagestuurde methodologie voor unieke, gepersonaliseerde evaluaties.

Meer informatie over de Ansell handschoenen met snijbescherming?

Neem contact op met jouw Intersafe contactpersoon en we helpen je graag verder.
📧 info@intersafe.eu 📞 +31 (0)78 618 14 00