Zoals eerder gecommuniceerd, werd Intersafe Holding begin 2019 een dochteronderneming van de Lyreco Group, de Europese leider op het gebied van werkplekproducten en -oplossingen. In de afgelopen periode hebben de teams van Lyreco en Intersafe gewerkt om bedrijven overal in Europa te laten profiteren van de kwaliteiten van de twee bedrijven. Afgelopen jaar zijn de commerciële activiteiten van Intersafe in België en Frankrijk reeds geïntegreerd in de lokale Lyreco organisaties. Het verheugt ons aan te kondigen dat nu ook in Nederland de samenvoeging van de commerciële activiteiten van Intersafe Nederland met Lyreco Nederland begonnen is en zal leiden tot de integratie van Intersafe Nederland binnen Lyreco Nederland in het tweede kwartaal van dit jaar.

De huidige Nederlandse commerciële Intersafe organisatie blijft zodanig uitsluitend gewijd aan PBM en diensten met betrekking tot veiligheid op het werk, als onderdeel van de bredere commerciële organisatie, Lyreco Nederland. Intersafe blijft onder deze naam opereren en heeft haar logo daarom in een nieuw jasje gestoken, als onderdeel van Lyreco.

Met de integratie zijn bovendien doorgroeimogelijkheden voor collega’s ontstaan, die wij hierbij graag delen:

  • Brian Stolk gaat per 1 maart aanstaande na vele jaren een bredere positie bekleden, maar blijft wel binnen de Lyreco Groep. In de functie van Head of SMB wordt hij verantwoordelijk voor het team dat het midden- en kleinbedrijf bedient. Dit team is naast PBM ook verantwoordelijk voor alle andere categorieën die Lyreco aanbiedt. Behalve een mooie uitdaging voor hem persoonlijk is dit ook een nieuwe uitdaging om hiermee een bijdrage te gaan leveren aan het nog meer verbinden van de Lyreco en Intersafe organisaties.

Deze mooie en nieuwe uitdaging creëert een extra mogelijkheid hiermee een bijdrage te gaan leveren aan het nog meer verbinden van de Lyreco en Intersafe organisaties, aldus Brian Stolk.

  • Na een zorgvuldig proces, zijn wij blij hierbij te kunnen bevestigen dat Brian wordt opgevolgd door Daan Wienese, die met meer dan 15 jaar ervaring in de PBM-branche, terugkomt bij Intersafe in de functie van Sales Manager Regional Accounts NL, voor Regionale klanten.
  • Wim Lubbers, met meer dan 11 jaar ervaring bij Intersafe, is eindverantwoordelijk geworden voor de nationaal opererende klanten als Head of sales PPE Nederland. De teams binnen deze businessline worden aangestuurd door Sales Managers Paul Kleine en Marcel van der Bij, die evenals Daan Wienese aan hem gaan rapporteren.

Wim en Brian rapporteren in hun nieuwe functies aan Jeroen van der Laan, Country Manager Lyreco Nederland.

“Met de bijna 30 jaar ervaring van Brian binnen Intersafe nu de overstap makend naar Lyreco SMB creëren we een nieuwe uitdaging maar eveneens een mooie extra mogelijkheid om hiermee een bijdrage te gaan leveren aan het nog meer verbinden van de Lyreco en Intersafe organisaties, aldus Jeroen van der Laan.

Bij alle veranderingen zorgen wij er uiteraard voor dat de overdracht goed verloopt, waarbij alle genoemde collega’s binnen de Lyreco Groep, dus waar nodig, beschikbaar blijven.

Wil je meer weten over de veranderingen?

Neem contact op met jouw Intersafe contactpersoon en we helpen je graag verder.
📧 info@intersafe.eu 📞 +31 (0)78 618 14 00