JSP heeft de prestigieuze Frost & Sullivan (F & S) Market Leadership Europese Head Protection Award 2014 ontvangen voor haar inzet voor het leveren van uitstekende industriële hoofdbescherming producten en klantenservice om haar uitgebreide assortiment van eindgebruiker toepassingen en industrieën.

JSP Blijft de pbm-markt overtreffen met Frost & Sullivan Market Leadership Award

Met het ontvangen van de award, herkent F&S het sterke merk dat JSP voert. Ook benadrukt de award het complete product portfolio. Het behouden van markleiderschap in de sterk competitive pbm-markt mag gerust als grote prestatie benoemd worden.
JSP heeft focus op voortdurende innovatie door haar eigen interne R&D-afdeling, wat resulteert in gloednieuwe en verbeterde producten van de hoogste kwaliteit. Ook richt JSP zich op het gebruik van nieuwe materialen en productietechnologieën. Tevens heeft het bedrijf de stijgende trend van duurzaamheid herkend en daar goed op ingespeeld door het ontwikkelen van een volledig recyclebare veiligheidshelm.

Het bedrijf erkende dat JSP een breed assortiment hoofdbeschermingsproducten heeft wat meer omvattend is dan het assortiment van haar rivalen. JSP heeft zich gericht op de ontwikkeling van haar Evolution® helm lijn door het toevoegen van nieuwe functies en specificaties die het product in waarde te vergroten. Denk hierbij aan het 3D-precisie montage binnenwerk dat voor een perfecte pasvorm zorgt.

F&S noemde ook andere innovatieve kenmerken van JSP ’s hoofdbeschermingsassortiment, zoals de JSPCHEC ™ -systeem, dat de houdbaarheidsdatum van helmen beschermd en tegen namaak controleert. Ook noemde zij de Star Guide, die helmen classeerd door de mate van bescherming die zij bieden. Bij het maken van haar vonnis heeft F&S heeft ook rekening gehouden met andere inventieve kenmerken van JSP helmen, zoals het aanpassen en de mogelijkheid tot geïntegreerde gehoor-en oogbescherming.

Over JSP
Opgericht in 1964, JSP is Europa’s grootste onafhankelijke producent van ‘boven de nek ‘ persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s) , verkeersveiligheid producten en morsen het beheer en de bescherming van het milieu -producten. Het exporteert naar meer dan 90 landen en is de erkend Europees marktleider in industriële hoofdbescherming.

OverFrost & Sullivan
Frost & Sullivan, de Growth Partnership Company, werkt samen met klanten om visionaire innovaties die de mondiale uitdagingen en de daarmee samenhangende groeikansen te stimuleren. www.frost.com

Meer informatie
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.