Intersafe haar Safety Sign erkenning is wederom verlengd.
Het Safety Sign wordt uitgegeven door branchevereniging AVAG als een teken van gecontroleerde kwaliteit voor arbeidsomstandigheden, – veiligheid en -gezondheid.

Intersafe wederom erkend pbm-adviseur

Met het Safety Sign certificaat bevestigt SafetySign dat Intersafe voldoet aan de eisen die zij stelt op het gebied van arbeidsveiligheid. SafetySign zegt hiermee dat Intersafe speciale opleidingsprogramma’s op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid met goed gevolg heeft afgelegd, waarmee zij deskundig en vakkundig advies kan geven. Binnen de voorwaarden voor het certificaat zit bovendien het aanbieden van trainingsfaciliteiten om de bewustwording van productveiligheid in de particuliere en professionele markt te vergroten.

Het Safety Sign staat voor een klantgerichte instelling en persoonlijke service op hoog niveau. Met het cerfiticaat geeft SafetySign aan dat zij Intersafe ziet als een organisatie die zich verdiept in uw problematiek en hierop aansluit met een passend advies.

Over Stichting SafetySign
De Stichting SafetySign (voluit: Stichting Bedrijfserkenning voor Veiligheid, Gezondheid en Welzijn op de werkplek) is een onafhankelijke stichting. Doel is veilig en gezond werken zichtbaar te maken voor opdrachtgevers en consumenten. Daarvoor hanteert SafetySign een aantal herkenbare keurmerken. Het Safety Sign mag alleen gevoerd worden door bedrijven die erkend zijn door de Stichting Bedrijfserkenning voor Veiligheid, Gezondheid en Welzijn op de werkplek en heeft betrekking op een breed scala aan producten. Continu worden de bedrijven die het Safety Sign Certificaat voeren gecontroleerd, zodat u altijd zeker bent van de kwaliteit, vakmanschap en service van uw leverancier op het gebied van veiligheidsartikelen. Zie voor meer informatie over het Safety Sign Certificaat: www.safetysign.nl