Het verheugt ons u hierbij te informeren dat per 1 augustus Joris Wels de rol van Managing Director van de Intersafe Safety Business Unit (SBU) vervult.

Joris, tot voor kort Managing Director van Elacin, de fabrikant van op maat gemaakte gehoorbescherming welke Lyreco samen met Intersafe over heeft genomen in december 2018, heeft een zeer goed inzicht in Intersafe als organisatie. Een belangrijke troef om succescol te zijn.

Intersafe is sinds vorige maand volledig in de rol getreden van Safety Business Unit met een verantwoordelijkheid om de landen en de Managing Directors daarvan begeleiding en ondersteuning te bieden op het vlak van expertise over productselectie, betere inkoopvoorwaarden en training & coaching voor de verkoopactiviteiten. Het doel is om hiermee lokaal sterke teams van experts op te bouwen. 

Daarnaast is het aan de SBU om de diensten en oplossingen die een unieke USP zijn voor de landen te creëren. Dit zijn is belangrijkste missie waarop Joris zich nu met zijn team op zal concentreren.

Graag meer informatie?
Neem dan contact op met jouw contactpersoon.
📧 info@intersafe.eu 📞 +31 (0)78 618 14 00