DHL Parcel gaat het vervoer voor Intersafe verzorgen. Intersafe levert door heel Europa producten en diensten voor veiligheid op de werkplek. Aan de toekenning ging een tender vooraf met veel aandacht voor flexibiliteit, efficiency en dekking in zowel binnen- als buitenland. Woensdag 20 augustus werd op het hoofdkantoor van Intersafe in Dordrecht het contract getekend door Yves Pétin, CEO van Intersafe en Wouter van Benten, CEO van DHL Parcel Benelux.

Intersafe kiest voor DHL

DHL verwerkt in zijn netwerk zowel pallets als losse colli voor Intersafe en levert aan zowel zakelijke als particuliere adressen in binnen- en buitenland. Bovendien worden zendingen geconsolideerd. Dat wil zeggen dat afzonderlijke orders voor één klant worden samengevoegd om in één keer te worden afgeleverd. Ook sluit de Europese dekking van DHL goed aan op de internationale reikwijdte van Intersafe.

Yves Pétin, CEO van Intersafe: “De kwaliteit van onze logistiek maakt integraal onderdeel uit van de totale klantbeleving. DHL heeft aandacht voor alle elementen in onze supply chain en ondersteunt daarmee onze goede reputatie op het vlak van kwaliteit en klantgerichtheid”. Wouter van Benten, CEO van DHL Parcel Benelux voegt daar aan toe: ”Wij willen een businesspartner zijn. Enerzijds met onze unieke combinatie van pallets en pakketten in één netwerk en anderzijds met innovaties, zoals op het vlak van e-commerce en de levering aan particulieren.”