De gemeente Dordrecht maakt zich naast haar bewoners ook hard voor het bedrijfsleven in haar stad. Om een goed en compleet beeld te krijgen van de wensen en mogelijkheden die de gemeente haar ondernemers kan bieden, gaat zij regelmatig het gesprek aan met Dordtse ondernemers, zo ook Intersafe.

Intersafe Groeneveld ontvangt wethouder Dordrecht

Gezien Intersafe Groeneveld B.V. al meer dan 65 jaar gevestigd is in Dordrecht en ruim 80% van de ca. 150 medewerkers op deze locatie, ook woonachtig is in de stad, was CEO Yves Pétin zeer verheugd dat hij van gedachten kon wisselen met wethouder Economische Zaken Jasper Mos. Intersafe bevindt zich in een dynamische markt. De organisatie ontwikkelt zich snel zowel op Europees gebied als binnen de ‘veiligheidsbranche’. “Wij voorzien onze klanten van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren op het werk,” aldus Yves Pétin, CEO Intersafe.

“Natuurlijk wil Intersafe met haar locatie in Dordrecht zelf ook een goed voorbeeld geven. Veiligheid op het werk, beslaat zoveel facetten. Denk hierbij aan het vasthouden van de trapleuning tot klimaatbeheersing op de werkomgeving. Veiligheid zit in ons DNA.” Daarnaast is bijvoorbeeld ook een aanrijdroute en verlichting van belang voor Intersafe. De gemeente draagt daar een steentje aan bij. Mos: “Jullie moeten zowel makkelijk vindbaar als zichtbaar zijn.”

De initiatieven vanuit de gemeente zoals het ‘Kwaliteitsimpuls Dordtse Kil I & II en Amstelwijck is voor het bedrijfsleven van groot belang. En dat de gemeente Dordrecht internationaal uitblinkt op het gebied van waterveiligheid weet ook niet iedereen.

Over Intersafe

Intersafe is toonaangevend Europees leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op de werkplek, met haar thuisbasis in Nederland, België en Frankrijk. Intersafe combineert een uitgebreid producten- en dienstenpakket met een klantgerichte service en kennis van veiligheid en veiligheidsproducten. Intersafe kan in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business en distributiestrategie van (internationale) klanten. Intersafe draagt bij aan innovatieve oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van uw medewerkers op een hoger niveau brengen. Daarmee is Intersafe dé gesprekspartner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor.

Voor meer informatie, bezoek onze nieuwe website: www.intersafe.eu

Voor meer informatie: www.dordrecht.nl