Tijdens haar bezoek aan de Honeywell-locatie in Villers-Cotterets, Frankrijk, heeft het directieteam van Intersafe veel informatie gekregen over bescherming van de luchtwegen. Het team was goed uitgerust met veiligheidsschoenen en -brillen en werd rondgeleid door meerdere Honeywell-experts. Beginnend bij de afdeling waar de maskers in elkaar worden gezet naar de kwaliteitsafdeling en de testlabs en eindigend in de lesruimtes.

Intersafe goed geïnformeerd op Honeywell-locatie in Villers-Cotterets

Elke dag begint met een veiligheidsvergadering
Veiligheid is de belangrijkste waarde voor zowel Intersafe als Honeywell. Op de Honeywell-locatie begint het personeel elke dag met een veiligheidsvergadering. Door veiligheid dagelijks te bespreken, is het personeel zich bewust van alle risico’s op de locatie.
Bovendien werkt het personeel volgens strenge normen. Het controleren en testen van elk onderdeel van een ademhalingsapparaat is een nauwkeurige taak die alleen kan worden toevertrouwd aan medewerkers die nauwgezet en geconcentreerd kunnen werken.
Veiligheidsinstructies hangen overal aan de muur. Bijvoorbeeld instructies voor het dragen van een zware last per leeftijd en geslacht en afbeeldingen met voorbeelden van hoe u uw knieën moet buigen bij het tillen van een zware last.
Op de kwaliteitsafdeling toont Honeywell het systeem waarin alle geteste producten worden geregistreerd, waaronder de resultaten en de opvolgende acties.

In de lesruimte krijgt het team van Intersafe een korte introductie van de verschillende opleidingen die Honeywell kan geven in veel landen en in diverse talen. Bijvoorbeeld een opleiding in het onderhoud van de apparatuur voor hun Oxypro-systeem. Honeywell leidt ongeveer 600 tot 700 mensen per jaar op, waarvan ongeveer 60% op locatie.

Wilt u veiligheid op het werk met het directieteam van Intersafe bespreken?
Dankzij de sterke samenwerking tussen Intersafe en Honeywell zijn we in staat efficiënt en innovatief te werken. We delen kennis en ervaring uit en leren van elkaar. Op deze manier kunnen we de veiligheid en het welzijn op de werkvloer en de veiligheidscultuur in beide bedrijven blijven verbeteren.
Wilt u ook de veiligheid en het welzijn van uw personeel met Intersafe bespreken? Nodig het directieteam van Intersafe uit op uw locatie door contact met ons op te nemen.