Vandaag krijgt Intersafe het gele SafetySign van AVAG uitgereikt. We voldoen aan alle voorwaarden die AVAG stelt aan partijen die verantwoord Face Fittesten bij ademhalingsbescherming met geschikte meetapparatuur. De uitreiking vindt plaats op een bijeenkomst van AVAG voorafgaand aan de Health & Safety @work beurs in Ahoy.

Intersafe erkent Face fittester

Zekerheid

Intersafe controleert de passing van de verstrekte ademhalingsbescherming op een verantwoorde wijze en op goedgekeurde en gekalibreerde meetapparatuur. Onze medewerkers die de face fittesten uitvoeren hebben een succesvol examen afgerond. Zo heeft u zekerheid en voorkomt u aansprakelijkheid. Het is immers uw plicht om te controleren of verstrekte beschermingsmiddelen doelmatig zijn!

SafetySign

Het controleren van de certificaten is één van de aandachtpunten van de Stichting SafetySign. De mensen die de fittest afnemen moeten aantoonbaar competent zijn.
De gebruikte meetmethode moet gevalideerd zijn (goedgekeurd). En het gebuikte meetapparaat moet natuurlijk onderhouden zijn door de leverancier én op tijd gekalibreerd. Kiest u voor een leverancier die het gele SafetySign keurmerk heeft, dan hoeft u dat allemaal niet te controleren. Dat heeft de Stichting SafetySign al voor u gedaan!

Wat kan Intersafe voor u betekenen?

Intersafe heeft de beschikking over een eigen Rental & Services afdeling. Hier kunt u terecht voor het laten uitvoeren van een fittest, maar ook voor testen van en onderhoud aan uw pbm’s. De medewerkers die deze services voor hun rekening nemen, hebben uiteraard een technische achtergrond op het gebied van adembeschermingsmiddelen. In het  webbased softwareysteem https://matman.intersafe.eu van Intersafe, dat desgewenst custom-made kan worden ingericht, beheert en borgt u de testresultaten eenvoudig en snel. Zo behaalt uw onderneming met zo weinig mogelijk tijd en zo weinig mogelijk kosten een maximaal rendement op veiligheid.

Meer weten?

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.