Aan boord van het schip de SS Rotterdam overhandigt het Executive Team van Intersafe een cheque ter waarde van € 7.000,- aan Giro 555. Met dit bedrag hopen de medewerkers van Intersafe hun bijdrage te leveren aan de hulp aan de slachtoffers van de ramp op de Filippijnen.

Intersafe doneert aan Filippijnen

Naar aanleiding van haar interne gezondheidsscan met een enquête onder al haar medewerkers, heeft Intersafe de vraag uitgezet voor welk goed doel haar medewerkers hun bijdrage willen leveren. De Intersafe medewerkers waren eensgezind. Graag doneren ze aan Giro 555 voor hulp aan de slachtoffers van de tyfoon Haiyan.

Door twee woorden te vervangen, sluit dit doel perfect aan bij de missie van Intersafe:

“Toegewijd onze klanten voorzien van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren op het werk”

“Toegewijd onze medemens voorzien van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun leefomstandigheden te verbeteren”

Enthousiast door de actieve medewerking van alle medewerkers van Intersafe overhandigt Frans Verheijen (CFO van Intersafe) de cheque aan Giro 555 vertegenwoordigster Susan van Alphen.
Frans Verheijen: “Doordat bijna alle medewerkers van Intersafe hebben deelgenomen aan de enquête, kunnen wij gezamenlijk dit mooie bedrag aan Giro 555 overhandigen. Dit is echt een geweldig resultaat!”

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact met ons opnemen.